Dagens spilforslag og odds: Liverpool vs Manchester United bliver målfattig!

Kamp: Liverpool FC vs Manchester United

Spilforslag: Under 2,5 mål

Odds: 2,22

Units: 2/5

Spilstop: 19 januar kl. 17:30

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I Premier League er det igen tid til ligaens vel nok største rivalopgør, hvor Liverpool FC hjemme tager imod Manchester United. Meget taler for, at vi kan få en målfattig kamp. Da Liverpool på det sidste har lukket helt ned for modstandernes offensiv. Således har Liverpool på imponerende vis vundet tre gange 1-0, og en enkelt gang 2-0 i de seneste fire kampe. Liverpool går ind til kampen, som favoritter og vinder med stor sandsynlighed kampen.

Om United kan score mod Liverpool, er tvivlsomt da de i deres seneste fem kampe blot en gang har lavet mere end et mål. To gange er de blevet holdt til nul mål, imens de scorede en gang både mod Wolves og Manchester City. De seneste to indbyrdes opgør på 0-0 og 1-1 viser da også, at denne kamp burde blive målfattig. Hos Nordicbet får du odds 2,22, hvilket er et pænt odds i det der ligner endnu en kamp uden mange mål.

 

Derfor kommer der maksimalt to mål i kampen

Foruden de førnævnte fakta, er det også holdenes respektive hjemme og udeform i ligaen. United på hjemmebane er særdeles giftige, og har scoret flotte 24 mål i 11 kampe. På udebane er det dog en helt anden historie, hvor de blot har formået at score sølle 12 mål ligeledes i 11 kampe. Når det kommer til Liverpool er forskellen markant, for ikke bare har de vundet rub og stub på hjemmebanen med 11 sejre. De har også ligaens bedste defensiv, hvad enten de spiller hjemme eller ude. I 11 kampe har de blot lukket ni mål ind, men mere imponerende er det at de seneste tre hjemmekampe er vundet uden at lukke mål ind.

Faktisk skulle der gå lidt over fire måneder inden Liverpool i denne sæson, holdte modstanderne fra at score på Anfield. Siden 2-0 sejren over Watford i december, har Klopps mandskab kørt videre på bølgen og har vundet 1-0, 2-0 og 1-0. Liverpool er efterhånden blevet et hold, der formår at vinde kampe imens de beholder kynismen. De er ikke blege for, at vinde kampe med et enkelt mål. Med et godt tag, som de har på United kunne resultatet nemt ende med en 1-0 sejr. Alisson, Van Dijk, Gomez, Robertson og Alexander-Arnold er da også en frygtindgydende defensiv, at stå overfor som modstander. De er i gang med, at bevise de meget vel kan være verdens bedste forsvarskæde. Spiller de bare nogenlunde op til niveau, ender kampen med maksimalt to mål!

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool FC vs Manchester United bliver en målfattig affære, hvor der maksimalt bliver scoret to mål i dagens Premier League kamp. Hos Nordicbet får du odds 2,22.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund