Dagens spilforslag og odds: Liverpool slår Norwich i overbevisende stil!

Kamp: Liverpool FC vs Norwich City FC

Spilforslag: Liverpool FC vinder med 2 eller flere mål

Odds: 1,46

Units: 4/5

Spilstop: 9 august kl. 21:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

Den engelske Premier League begynder endelig i aften, hvor Liverpool på hjemmebane skal møde oprykkerne fra Norwich. Det er en kamp, hvor Liverpool ikke bare er favoritter, de er kæmpe favoritter. Det er da også svært, at se hvordan Norwich skal kunne stille noget op imod de regerende Champions League mestre. I Premier League kan Liverpool fremvise en historik der viser, at de har vundet de seneste 11 opgør imod nyoprykkede hold. Kampene er endda vundet på imponerende vis, og Liverpool har således vundet hele 10 af kampene med to eller flere mål.

Vi tror også, at Norwich i aftenens kamp er oppe imod overmagten. Derfor har vi set på, hvor man kan spille på en tomålssejr til Liverpool. Hos bookmakeren Unibet finder du odds 1,46, for en Liverpool sejr med minimum to overskydende mål. Selvom Norwich vil komme med gejsten fra deres succesfulde førsteplads i The Championship, er det ikke i dag de får noget ud af det!

 

Derfor vinder Liverpool FC med mindst 2 mål

Liverpool har vundet seks af deres sidste syv hjemmekampe i Premier League med to mål eller mere. Derudover var de i sidste sæson også skræmmende stærke på Anfield, hvor de ikke tabte en eneste kamp i Premier League sæsonen. De 17 sejre og blot to uafgjorte gjorde hjemmebanen til et regulært fort, som viste umuligt at besejre. Endnu mere imponerende er det, at vanvittige 13 sejre var med to mål eller flere. Som oprykker kommer man altid med en god portion selvtillid og tro på sig selv. Men det må uomtvisteligt være utrolig svært for Norwich, at tro på sejren til aften når man kigger på Liverpools skræmmende statistik.

Hvis Sadio Mane er blevet klar efter sin skade, kan Liverpool stille til start med det, der må betegnes som et af Premier Leagues bedste angreb. I den netop overståede sæson, stod trioen for hele 56 af Liverpools ligamål ud af de 89 som klubben scorede. Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino, har efterhånden spillet sammen i to år nu og det virker til, at de bliver mere giftige år efter år. Norwich vil sjældent have mødt et mandskab, der spiller så højt et presspil som Liverpool er i stand til. Derfor tror vi også, at Liverpool simpelthen kører oprykkerne over og vinder med mindst to overskydende mål!

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool FC København vinder Premier League opgøret imod Norwich City FC, med minimum 2 mål, til odds 1,46 hos bookmakeren Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund