Dagens spilforslag og odds: Leicester vs Liverpool ender uafgjort!

Kamp: Leicester City vs Liverpool FC

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,95

Units: 2/5

Spilstop: 26 december kl. 21:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I aftenens torsdagskamp er det Boxing Day i den engelske Premier League. Her mødes de to absolutte tophold, som begge har imponeret på hver sin måde. For imens Liverpool ikke kender til nederlag i ligaen i år, så har Leicester også imponeret mange og har blot tre nederlag. Alle tre er kommet på udebane, imod hold som ingen forventede de vil vinde imod. På hjemmebanen har Leicester dog ikke set sig tilbage, og har syv sejre og blot to uafgjorte.

Det ene uafgjorte resultat kom i sæsonen første opgør, hvor de ikke kunne score mod Wolves. Det andet kom i forrige runde, hvor Norwich viste sig sværere at besejre end forventet. Tidligere i år har Leicester mødt dagens modstander Liverpool to gange, hvor det er endt med et smalt nederlag samt uafgjort. Leicester har samlet et fantastisk hold sammen, og burde kunne få det ene point mod de sejrsvante Liverpool. Hos Nordicbet giver de odds 3,95 for det uafgjorte resultat, og det er bestemt et skud værd.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Da de mødtes tidligere på sæsonen den 5. oktober, vandt Liverpool en smal 2-1 sejr. Som hjemmebanefavorit spillede Liverpool som forventet, og pressede Leicester kampen igennem. Der skulle dog gå hele 95 minutter før Liverpool fik den forløsende scoring, der sikrede en 2-1 sejr. Leicester har sammen med Liverpool ligaens bedste defensiver, og begge hold har blot tilladt 14 mål imod sig. Liverpool har i defensiven også to af de måske bedste i verden på deres plads, i Alisson og Van Dijk. Alisson har vist sig alle pengene værd, da Liverpool forrige sommer åbnede pengepungen for, at hente ham til klubben. Det samme kan kun siges om Van Dijk, der af mange menes at være den bedste centerforsvar i verden.

Hos Leicester er de ikke helt ubekendt med, at have en af verdens bedste på holdkortet. Faktisk er mange af den overbevisning at danske Kasper Schmeichel lige pt. er verdens bedste målmand. Oppe foran har Leicester også en af de spillere, som mange klubber for tiden er misundelige på. Jamie Vardy er nemlig suveræn topscorer i Premier League, og har med 17 mål distanceret sig ned til nummer to med hele seks mål. Skulle et af holdene score et mål, har begge hold kvaliteterne til, at svare igen. Vardy er en regulær enmandshær, og hos Liverpool har de supertrioen Firmino, Mane og Salah. Det hele kunne nemt ende med et uafgjort resultat, og det vil begge hold med sikkerhed være tilfredse med!

Dagens spilforslag lyder hermed: Leicester City vs Liverpool FC ender med pointdeling i aftenens kamp i den engelske Premier League, til odds 3,95 hos bookmakeren Nordicbet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund