Dagens spilforslag og odds: Leicester City knuser Norwich!

Kamp: Leicester City vs Norwich

Spilforslag: Leicester City vinder med mindst 2 mål

Odds: 1,65

Units: 3/5

Spilstop: 14 december kl. 16:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Leicester City har overrasket alt og alle i årets Premier League turnering, hvor de flot ligger på en andenplads. Rent faktisk har de været utroligt overlegne, med undtagelse af Liverpool, og har imponerende 38 point efter 16 kampe. En af de ting, som har gjort Leicester ustyrlige indtil videre i denne sæson, er specielt to spillere. Danske Kasper Schmeichel har været blændende inde på mål, hvor Leicester med flere længder har haft den bedste defensiv af alle hold. Blot 10 mål er gået ind, og defensiven er et utroligt våben hos hjemmeholdet.

Oppe foran har Leicester også imponeret stort, hvor kun Man City og Liverpool har scoret flere mål. Ud af de 39 ligamål, står Jamie Vardy for hele 16 af dem og han er da også klar topscorer i Premier League. Han er godt på vej mod en rekordsæson, og der er visse folk der begynder, at tro på Leicester kan blande sig i mesterskabskampen. Vi tror på, at Leicester får en storsejr og vinder med minimum to mål imod Norwich, og hos Bet365 kan du få odds 1,65 for dette.

 

Derfor vinder Leicester City en storsejr

Leicester har nu vundet otte kampe i streg i ligaen, samt en sejr i EFL Cuppen. Hele seks af de otte sejre er endda vundet med to eller flere overskydende mål, og der er ingen grund til at tro det skal stoppe i eftermiddag. For ligeså gode som Leicester har været på det seneste, ligeså dårlige har Norwich faktisk været. I de seneste 11 kampe er otte blevet tabt, imens de har en sejr over Everton samt to uafgjorte kampe. Og som Leicester har imponeret, er det modsatte tilfældet hos Norwich. De seks af deres otte nederlag, er nemlig tabt med to eller flere overskydende mål.

Udover Jamie Vardy har Leicester også det britiske stjerneskud James Maddison i offensiven. Han har taget et kæmpe skridt i denne sæson, og har både budt med mål og flotte assists. Hvor det er blevet til fem mål, imens han har assisteret fire gange. Selvtillid betyder meget i fodbold, og Leicester har masser af det lige pt. De mange sejre er ikke kommet over tilfældigheder, og selv store hold som Arsenal og Everton er blevet besejret i den flotte stime. Oprykkerne fra Norwich kommer ind til dagens kamp oven to nederlag, og de kan godt forvente endnu et mod Leicester!

Dagens spilforslag lyder hermed: Leicester City vinder med minimum 2 mål over Norwich i dagens Premier League opgør, til odds 1,65 hos bookmakeren Bet365.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bet365 tilbyder betbuilder på alle kampe