Dagens spilforslag og odds: Langgaber i jysk oprykningsbrag

Spilforslag hver dag

Kamp: Silkeborg – Viborg
Spilforslag: Under 0,5 mål i kampen
Odds: 12,50
Units: 1/5
Bookmaker: 888sport

 

Odds på kampen her

Nummer et og nummer to i 1. division mødes tirsdag i Silkeborg til en direkte kamp om førstepladsen i 1. division. Et enkelt point skiller Silkeborg på førstepladsen og Viborg på andenpladsen, og efter tirsdagens topbrag er der kun to runder tilbage. En sejr kan derfor være guld værd for begge hold, da førstepladsen garanterer direkte oprykning til Superligaen. Men kampens vigtighed kan få begge hold til at trække i håndbremsen.

Tør de to hold blotte sig?

Okay, dette spil er helt klart et langskud. Det er to af de mest scorende hold i rækken, der tørner sammen, og i seks af de seneste syv indbyrdes opgør er begge hold kommet på tavlen. Men indimellem har vigtigheden af kampe som denne med at sætte sig i de to hold. Spillet kan blive mere nervøst og fastlåst, fordi ingen af holdene har råd til at tabe kampen.

Bookmakerne forventer, at der kommer over 2,5 mål i kampen, og med Silkeborgs Ronnie Schwartz i hopla, er der mange gode argumenter for, at denne kamp kan blive målrig.

Det skulle dog ikke undre, at kampen bliver en taktisk affære, hvis der ikke falder et tidligt mål. Begge hold har helt sikkert øjnene på førstepladsen, men en ikke uvæsentlig sidegevinst er, at et uafgjort resultat kan sende de to hold henholdsvis fem og fire point foran Fremad Amager på tredjepladsen med to kampe tilbage. Begge hold har bedre målscore end Fremad Amager, så et uafgjort resultat vil i praksis tvinge Fremad Amager til at skulle vinde begge sine to sidste kampe for at passere et eller begge to hold.

Der er klart mest, der taler imod dette spil, men som oddset er sat lige nu, vurderer bookmakerne, at der kun er 8 % chance for, at kampen er bliver 0-0. Det må simpelthen være for lavt.

 

Alt i alt må der være værdi at hente i at spille på under 0,5 mål i kampen hos 888sport til odds 12,50.

 

Odds på kampen her