Dagens spilforslag og odds: Kiel vinder danskerbraget over Flensburg!

Kamp: Kiel vs Flensburg

Spilforslag: Kiel vinder kampen

Odds: 1,52

Units: 3/5

Spilstop: 12 september kl. 19:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

Vi er nået til femte spillerunde i den tyske Bundesliga i håndbold. Dagens to modstandere, er to af de hold som altid er, at finde i toppen når sæsonen nærmer sig sin slutning. Kiel har modsat Flensburg, dog kun spillet tre kampe indtil videre i sæsonen. Fælles for begge mandskaber er dog, at de hver har dummet sig på udebane. I sidste spillerunde led Kiel et nederlag på udebane med 31-32 til Magdeburg, hvor især danske Damgaard bombede dem i sænk med seks kasser.

For Flensburg var det ligeledes i tredje kamp, at de ikke fik begge point da de spillede 27-27 med Weszlar. Over de sidste mange år, har disse to hold mødtes i den hjemlige liga, pokalen og Champions League. De kender derfor alt til hinanden, og det er altid et kæmpe brag når de mødes. Begge mandskaber har danskere på holdet, men vi tror at det bliver Kiels danskere der trækker sig ud med sejren i denne kamp. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 1,52, hvis Kiel slipper afsted med sejren.

 

Derfor vinder Kiel kampen

Som skrevet har holdene mødtes utallige gange, over de sidste mange år. Fra 2014 og frem til dags dato, har Kiel vundet 8 ud af 13 hjemmekampe. De har altså et solidt overtag på hjemmebanen, og de har derudover også stået en af de resterende fem kampe uafgjort. Fire nederlag i hele 13 kampe, er ikke dårligt og vi tror da også på Kiel kan udbygge den flotte statistik. De her tidlige kampe i den hjemlige liga er umulige, at tage let på. Da Bundesligaen som altid er en utrolig tæt kamp, helt til sidste spillerunde.

Som nævnt er der en hel del danskere på de to mandskaber, men hos Flensburg har de efterhånden skabt en skandinavisk stamme. Tre danskere, tre svenskere og fire nordmænd er blandt stjernerne, hvor især norske Abelvik Rød og svenske Gottfridsson skiller sig ud. Flensburg er et godt mandskab, men Kiel virker lige den tand bedre, hvor stjernerne har lidt mere stjernestøv.

Hos Kiel har de verdens nok bedste målvogter, og han er såmænd dansk og hedder Niklas Landin. Den anden dansker de har på holdet er lillebror Magnus Landin, som huserer på vesntrefløjen, og også han er ren verdensklasse. Generelt er der et så højt niveau over hele truppen, at det er svært at pege få spillere ud. Ekberg, Bilyk, Duvnjak, Nilsson og Weinholds klasse, tror vi bliver for stor en mundfuld for Flensburg!

Dagens spilforslag lyder hermed: Kiel vinder over Flensburg i aftenens Bundesliga opgør i herrernes håndboldliga, til odds 1,52 hos bookmakeren Nordicbet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund