Dagens spilforslag og odds: Islanders slår bundproppen Detroit!

Kamp: New York Islanders vs Detroit Red Wings

Spilforslag: New York Islanders vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,60

Units: 3/5

Spilstop: 22 februar kl. 02:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat møder New York Islanders bundholdet Detroit Red Wings, på New Yorks hjemmebane. Islanders går dog ind til kampen ovenpå fire nederlag, og især offensiven har skuffet. Men Detroit har de normalt et godt tag på, og derfor kommer nattens kamp som en gave. I deres to tidligere opgør i denne sæson, har Islanders faktisk knust dem hele 4-1 og 8-2. Detroit er historisk dårlige i denne sæson, og ligger da også sidst i Eastern Conference.

Trods de fire nederlag, har Islanders haft en flot sæson og burde være et af de otte hold der kommer i playoff. Defensiven er som sidste sæson, deres største force hvor især to fantastiske keepere gør det fortrinligt. Nu kommer ønskemodstanderen Detroit, og vi tror kampen kommer på det perfekte tidspunkt. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,60 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder New York Islanders kampen i ordinær tid

Selv uden at være en af ligaens mest scorende mandskaber, er Islanders dog stadig betydeligt bedre end Red Wings. 168 mål har Islanders lavet, hvor især Barzal, Nelson, Beauvillier og Lee har stået for de fleste mål. Detroit kan kun fremvise en målscore på 127, og er uden sammenligning ligaens dårligste offensiv. Hvad værre er for Detroit, at de også har ligaens klart dårligste defensiv. Det betyder selvfølgelig, at de ikke vinder mange kampe og ofte får de store nederlag. Islanders har det anderledes med deres defensiv, som er blandt de bedre. Varlamov og Greiss på mål har stor andel af den succes, og lige meget hvem der står ved Islanders at de har et højt niveau på kassen.

Islanders har dog også kvalitet frem ad banen, hvor flere spillere har sin force i at assistere. Blandt andet backen Ryan Pulock der allerede har 30 point, hvoraf hele 23 af disse er assister. Som altid er også Josh Bailey fantastisk til, at sætte sine medspillere op til mål og han har 25 assister. Men generelt er varemærket fra Islanders i denne sæson dog, at mange spillere byder ind offensivt. Eberle, Brassard, Toews og Leddy er alle spillere der har lavet minimum 20 point, og flere af dem af er endda tæt på eller over de 30 point. Der burde være klasseforskel på nattens modstandere, og vi regner med Islanders lever op til favoritværdigheden!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem New York Islanders og Detroit Red Wings ender med en hjemmebanesejr til New York mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,60 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund