Dagens spilforslag og odds: Island vinder igen over Albanien!

Kamp: Albanien vs Island

Spilforslag: Island vinder kampen

Odds: 2,35

Units: 2/5

Spilstop: 10 september kl. 20:45

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I EM kvalifikationens Gruppe H er det utrolig tæt mellem de tre førende hold. Frankrig, Tyrkiet og Island har alle 12 point efter fem kampe. Og i dag skal Island så forsøge, at fortsætte de flotte takter når de møder Albanien. I en gruppe så tæt, er der ikke råd til fejltagelser og Island er pisket til at gå efter de tre point.

Albanien er ikke noget dårligt hold, men Island har vundet over dem før i denne kvalifikation, hvor de hjemme vandt 1-0. For at holde trit med Tyrkiet og Frankrig skal der hentes tre point, og med tre sejre i træk er troen stor hos islændingene. Derudover har de også et godt tag på Albanien, og har vundet de seneste tre spillede opgør. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,35, hvis de stærke vikinger igen sejrer, og det tror vi på!

 

Derfor vinder Island kampen

Over de sidste år er Island blevet en fast til i topfodbolden, og modsat dagens modstander har de dermed taget et stort skridt som ingen havde forudset. De har formået, at gøre dette ved hjælp af en solid defensiv, løbevillighed og fight. Derudover har de et par fantastiske spillere i offensiven, hvor især Gylfi Sigurdsson springer i øjnene. Den 30-årige Everton playmaker har i snart 10 år, underholdt for både klubhold og landshold og han er om nogen en af de spillere, som har løftet Island til det næste niveau.

Men det er kollektivet som er stjernen på det islandske landshold. En fantastisk defensiv er kendetegnet, og giftige omstillinger med en fart få kan dæmme op for. I de hidtidige fem kamp er det da også kun i en enkelt kamp, hvor det er gået galt. De tabte hele 0-4 mod de regerende verdensmestre fra Frankrig, men derudover er der i de resterende fire kampe kun lukket et enkelt mål ind.

Albanien har formået at scoret seks mål i denne kvalifikation, men hele fem af disse er kommet mod de to svageste modstandere i gruppen. Når modstanden bliver svær, har de kun lavet et mål, hvilket de tre hidtidige kampe mod Tyrkiet, Frankrig og Island beviser. I deres første kamp, måtte Albanien da også se sig besejret af Island med 0-1. Det resultat kunne nemt blive en gentagelse, når de to hold mødes i aften. I en kamp, hvor Island har klart mest at spille for!

Dagens spilforslag lyder hermed: Island vinder over Albanien i aftenens EM kvalifikationsopgør, til odds 2,35 hos bookmakeren Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund