Dagens spilforslag og odds: Island sejrer over Ungarn!

Kamp: Island vs Ungarn (EM 2020 i håndbold)

Spilforslag: Island vinder kampen

Odds: 1,62

Units: 3/5

Spilstop: 15 januar kl. 18:15

Bookmaker: Danskespil

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften skal vi have afgjort den sidste gruppe ved 2020 EM-slutrunden i håndbold, hvor Island møder Ungarn. Imens Island allerede er kvalificeret til mellemrunden, så skal Ungarn som minimum bruge et uafgjort resultat. Men bare fordi Island allerede er videre, er der absolut ingen grund til, at tro de sætter tempoet ned. En sejr vil nemlig betyde, at de får to point med videre til mellemrunden. Uafgjort betyder et point, imens nederlag sender dem videre med nul.

Selvom Ungarn står med tre point efter sejr over Rusland, og uafgjort mod Danmark. Så har de ikke spillet helt fantastisk, og især offensiven ser ikke for stærk ud. Det må man derimod sige, at Islands gør og i deres to sejre har de bombet løs med hele 64 mål. Ungarn har til sammenligning blot lavet 50 mål, og vi tror på Island giver Danmark en hjælpende hånd og vinder kampen. Hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 1,62 for sejren.

 

Derfor vinder Island kampen

Island viste i storsejren på 34-23 over Rusland, at bredden intet fejler. Sejren kom nemlig i hus til trods for, at stjernen Aron Palmarsson ramte en regulær offday. Selvom han spillede over 42 minutter i kampen, havde han blot en assist at fremvise efter kampen. Det var en stor kontrast til hans superkamp mod Danmark, hvor han bragede 10 mål ind og lavede flotte fem assists. Man kan dog godt forvente, at det var en enlig svale og Palmarsson burde være klar til at bombe mål igen mod Ungarn. Flere spillere blev desuden sparet, og vil være friske til opgøret og det er en luksus Ungarn ikke havde mod Danmark.

Ungarn har nemlig kun nogle få spillere, som skal bringe resultaterne hjem. Men skuffende angrebsspil gør, at det reelt kun virker som om det er Zsolt Balogh der for alvor er en trussel. Hos Island er der som skrevet mange flere, som byder ind med mål og foruden Palmarsson er Alexander Petersson flot spillende. Fem mål mod Danmark og seks mod Rusland gør, at Ungarn ikke kun kan koncentrere sig om Palmarsson. På fløjene har Island også målfarlige spillere, og om det er Sigurdsson, Elisson eller Gunnarsson som spiller er næsten ligegyldigt. Danmark skal bruge en Island sejr, og vi tror ikke de skuffer de mange danske fans!

Dagens spilforslag lyder hermed: Aftenens kamp imellem Island og Ungarn ender med en sejr til Island under EM-Slutrunden 2020 i håndbold. Hos Danske Spil får du odds 1,62 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400