Dagens spilforslag og odds: Irland vs Danmark ender uafgjort!

Kamp: Irland vs Danmark

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,25

Units: 3/5

Spilstop: 18 november kl.20:45

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I Gruppe D fik vi i fredags et drømmescenarie for de mange danske fans. Da Danmark vandt over en storsejr over Gibraltar. For Irland er det en alt eller intet kamp, og med stor sandsynlighed er det kun en sejr der kan sende dem til EM slutrunden. Problemet for Irland er dog, at de har været nedadgående formmæssigt. De har ikke vundet en kamp i gruppen, siden sejren over Gibraltar i juni måned. Hvad værre er, at de i aften kommer op imod et dansk hold, som kommer med en klar gameplan.

Åge Hareide er nemlig ikke bange for, at spille efter det uafgjorte resultat. Hvilket er lige præcis, hvad vi tror der vil ske. I de forskellige scenarier kampen kan indeholde, vil en smal føring til et af holdene garantere, at det modsatte hold vil jagte udligningen som besatte. Sidst de mødtes i Parken, endte det hele 1-1 og vi tror på at det igen kan blive resultatet af aftenens kamp. Hos Nordicbet får du odds 3,25 for det uafgjorte resultat, der sender Danmark til EM slutrunden i 2020!

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Irland har det svært når modstanderen stiger i kvalitet, senest blev det også til et nederlag på 0-2 mod Schweiz. Og generelt har Irland haft det svært mod gruppens to stærke nationer, Schweiz og Danmark. Blot to point er det blevet til, efter to gange uafgjort på 1-1 samt nederlaget på 0-2. En målscore på 6-4 efter gruppens syv kampe er heller ikke skræmmende læsning for Danmark. Danskerne kan gå ind til kampen velvidende, at et mål kan sende dem til EM slutrunden. Hareide har allerede fuldført hattricket med to gange uafgjort mod Schweiz, og 1-1 hjemme mod Irland. Vi tror danskerne fuldfører den flotte statistik, og sikrer sig det ene point de skal bruge.

Danmark har modsat Irland ikke haft problemer med, at få bolden i modstandernes mål. Hele 22 gange har danskerne scoret, imens de blot har lukket fem mål ind bag Kasper Schmeichel. Med tanke på 3-3 kampen mod Schweiz, er der i det hele taget blot gået to mål ind i de resterende seks kampe. Defensiven imponer da også gang på gang, og Schmeichel kan meget vel ende i en hovedrolle igen i aften. Han er godt på vej til, at få den nye generation af danske fans til, at glemme alt om farmands mange bedrifter. For i Kasper Schmeichel har Danmark igen fået en af verdens bedste målmand, og han kan om nogen blive manden der sender os til EM slutrunden!

Dagens spilforslag lyder hermed: Irland vs Danmark ender uafgjort i mandagens EM Kvalifikationsopgør i Gruppe D, til odds 3,25 hos bookmakeren Nordicbet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund