Dagens spilforslag og odds: Ikke mange mål i Odense

Spilforslag hver dag

Kamp: OB – Esbjerg
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 2,05
Units: 2/5
Bookmaker: bwin

 

Odds på kampen her

OB er favoritter til denne kamp og er som udgangspunkt målrige, men det er Esbjerg ikke. Kampens betydning bør spille ind i opgøret, hvor Esbjerg med en sejr kan rykke snublende nær en bronzemedalje, og OB af samme årsag vil være påpasselige bagtil.

 

Nervekrig i bronzekampen

Efter en rædderlig start på sæsonen har OB virkelig spillet sig op, og træner Jacob Michelsen kan ikke være utilfreds med sæsonen som helhed. En flot kulmination kunne være at få hængt et par bronzemedaljer om halsen den 25. maj, når sæsonens sidste kamp er spillet.

Esbjerg har også gjort det over al forventning, især med tanke på at de skulle bruge et freak-mål i grundspillets døende sekunder af Joni Kauko for overhovedet at komme med i mesterskabsspillet. I skrivende stund ligger oprykkerne på tredjepladsen, men det er blot to point bedre end Esbjerg, så der er virkelig meget på spil fredag aften.

OB spiller mange målrige kampe, og det taler selvfølgelig imod spillet, men det er ikke ualmindeligt, når kampe er så vigtige som denne, at begge hold er mere optaget af at lukke af bagtil end at angribe derudad. Det kunne meget vel være tilfældet her også.

Samtidig har Esbjerg været meget målfattige i slutspillet. Fem ud af syv kampe er endt 0-0 eller 1-0 herunder det omvendte opgør mod OB i Esbjerg, som blot ligger under tre uger tilbage. Den kamp sluttede 0-0.

Vi kan få en situation, hvor det ene hold bringer sig i front, og det andet hold skal frem og jagte, og det vil selvfølgelig ikke være godt for spillet, men et målfattigt opgør virker som det mest sandsynlige alt taget i betragtning.

 

Derfor anbefaler vi at spille på under 2,5 mål i kampen til odds 2,05 hos bwin.

 

Odds på kampen her

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund