Dagens spilforslag og odds: Groenewegen er igen hurtigere end Viviani!

Kamp: Dylan Groenewegen vs Elia Viviani. H2H ved Tour de France 2019 – 10. etape

Spilforslag: Dylan Groenewegen vinder

Odds: 1,83

Units: 3/5

Spilstop: 15 juli kl.12:25

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Sprinterne er på 10. etape igen i deres favoritterræn. En stort set flad etape venter rytterne, og det er forventeligt, at det hele skal afgøres i en massespurt. Her har bookmakeren Bet365 lavet et matchbet, hvor Dylan Groenewegen er sat op imod Elia Viviani. De vurderer de to ryttere til at være helt lige, og giver således odds 1,83. Sidste gang det endte i en massespurt, var på 7. etape. Her viste hollænderen, at han med flere længder er feltet bedste sprinter. Viviani sluttede hele nede på en sjetteplads i spurten.

På 1. etape styrtede Groenewegen, og kunne derfor ikke deltage i massespurten, som holdkammeraten Teunissen i øvrigt vandt. Her imponerede Viviani dog heller ikke, og sluttede som nummer ni. Viviani havde sin bedste spurt på 4. etape, hvor han ved hjælp af sit super tog, kom først over målstregen. På denne etape var Groenewegen stadig tydeligt mærket og sluttede, som nummer fem. Det er dog klart, at Groenewegen igen er ved, at finde den hurtighed, som ingen kan matche. Heller ikke en Viviani, der måske har feltets bedste leadout ryttere, i Mørkøv og Richeze.

 

Derfor slutter Groenewegen bedre end Viviani

Lad os starte med, at se på Viviani. Han er en glimrende sprinter, og har som skrevet nok det bedste tog, af alle mandskaberne i årets Tour de France. Når de 3 kilometer mærket på etaper der ender i en massespurt, går danske Kasper Asgreen frem i front. Han har en uhyggelig fart, og kan sætte et tempo som få i cykelsporten kan matche. Derefter er det skiftevis Michael Mørkøv eller Maximiliano Richeze, som tager over som sidste og næstsidste mand i toget, der afleverer Viviani. Det lykkedes på 4. etape at time det til perfektion, men det var mere til holdets fortjeneste, at Viviani vandt, og ikke hans egen. Farten virker ikke helt til, at være der i årets løb.

Groenewegen har derimod farten, og har sådan set bare fortsat den form, han har vist hele året. Han har på imponerende vis vundet etaper, i alle de løb han har stillet til start i. Groenewegen har det fantastiske våben, at ingen kan matche hans topfart. Når han først får sat spurten i gang, ser sprinterne ham aldrig igen. Han beviste med etapesejren på 7. etape, at han igen er fit for fight. Og vi forventer dermed ikke, at Viviani kan hamle op med feltets bedste sprinter!

Dagens spilforslag lyder hermed: Dylan Groenewegen får en bedre etapeplacering end Elia Viviani på 10. etape af årets Tour de France, til odds 1,83 hos Bet365.

 

Følg spilforslaget nu