Dagens spilforslag og odds: Formstærke Columbus slår Winnipeg!

Kamp: Columbus Blue Jackets vs Winnipeg Jets

Spilforslag: Columbus Blue Jackets vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,20

Units: 3/5

Spilstop: 23 januar kl. 01:30

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Columbus Blue Jackets og Winnipeg Jets, og imens det kører fantastisk for hjemmeholdet. Kæmper Winnipeg med formen lige nu, hvor de har fire nederlag i deres seneste fem kampe. Især i de sidste to kampe har det set rigtig slemt ud, med deciderede lussinger i form af nederlag på 2-5 og 1-7. Stille og roligt er Winnipeg ved, at gå i stå på det helt forkerte tidspunkt i sæsonen.

De kan se playoff pladserne blive særdeles svære, at nå hvis nederlagene fortsætter. Columbus går ind til kampen ovenpå fem sejre i træk, og intet tyder på de har tænkt sig at stoppe i nat. De er godt på vej mod, at komme i playoff slutspillet for fjerde år i træk. Flere spillere er tilbage fra skader, og holder spiller flot hockey lige pt. modsat Jets. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 2,20 for sejren til Blue Jackets i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Columbus Blue Jackets kampen i ordinær tid

Som skrevet har målmand Elvis Merzlikins fået alle til, at glemme alt om den normale førstekeeper Korpisalo. Siden han fik chancen har han i 10 kampe vundet otte af disse, og har endda præsteret at holde modstanderen fra at score hele tre gange. I 2-1 sejren senest over Rangers fik han et velfortjent hvil, men forventes tilbage i nat. Nu er nogle af de mange spillere med skader også så småt begyndt, at vende tilbage. Danske Oliver Bjørkstrand imponerede i sit comeback, da han lavede begge mål i 2-1 sejren. Han har gang i en flot sæson, og har 25 point i 37 kampe.

En anden spiller der også er tilbage efter skader, er Cam Atkinson. Ligesom Bjørkstrand er han også i gang med en godkendt sæson, og kan han løfte sit spil yderligere vil han nærme sig sidste sæsons niveau. Her nåede han flotte 69 point i 80 kampe, og yderligere otte i 10 playoffkampe. Blue Jackets er et fantastisk defensivt hold, samtidig med de også har nogle profiler. Der i offensiven ofte blot behøver score få mål for, at kampen bliver vundet. Dubois, Nyquist og de to defensiv spillere Werenski og Jones byder nemlig også ind med med mål og assister. Formen taget i betragtning, burde Blue Jackets tage sig kærligt af formsvage Winnipeg. Og sende dem hjem med et nederlag i bagagen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Columbus Blue Jackets og Winnipeg Jets ender med en hjemmebanesejr til Columbus mandskabet i ordinær spilletid. Hos Nordicbet får du odds 2,20 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund