Dagens spilforslag og odds: Flyers slår håbløse Red Wings!

Kamp: Detroit Red Wings vs Philadelphia Flyers

Spilforslag: Philadelphia Flyers vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,80

Units: 3/5

Spilstop: 4 februar kl. 01:30

Bookmaker: Danske Spil

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Detroit Red Wings og Philadelphia Flyers, og selvom NHL tit kan overraske burde det ikke ske i nat. Detroit er nemlig så håbløst dårlige, at det er utroligt priserne stadig er så høje på deres modstandere. Efter 53 kampe i sæsonen, har Detroit tabt hele 41 kampe og mere vanvittigt er det, at 37 er tabt efter ordinær spilletid. Intet andet hold i ligaen er tilnærmelsesvis tæt på en så miserabel sæson, og i nat er det altså Flyers der får fornøjelsen af at møde dem.

Philadelphia er anderledes godt kørende, og har tre sejre i deres sidste fire kampe. De sidste to gange disse hold har mødtes, er det også endt med klare sejre til Flyers. Flyers besidder noget af det, som Detroit ikke har i bredden på holdet. I det store hele har Flyers simpelthen bare et klart bedre mandskab. Hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 1,80 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Philadelphia Flyers kampen i ordinær tid

Der er også en klar forskel på motivationen hos de to hold, hvor Detroit har udspillet sin rolle i år. Så kæmper Flyers en hård kamp for, at sikre sig en af de vigtige pladser i top otte der giver en playoffplads. Detroit har derudover flere problemer, hvor blandt andet defensiven og offensiven hele året har skuffet. Det er nemt for Detroits modstandere, at dække op da de ved det hele skal komme fra Dylan Larkin, Tyler Bertuzzi eller Robby Fabbri. Flyers har flere strenge, at spille på og bredden er meget større.

Selv med nogle få skader på holdet, er det et slagkraftigt mandskab. Sean Couturier, Travis Konecny, Jakub Voracek, Claude Giroux, Kevin Hayes og James Van Riemsdyk er de offensive folk. Imens også de to backs Ivan Provorov og Matt Niskanen, byder ind med offensive aktioner. At de har så mange dygtige folk i offensiven betyder også, at Flyers har to stærke powerplaykæder. Detroit får det helt sikkert svært i nat, og vi regner ikke med at Flyers lader de to point gå dem af hænde. Det er en hård kamp om playoff i denne sæson, og mod en svag modstander som Detroit skal kampen vindes!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Detroit Red Wings og Philadelphia Flyers ender med en udebanesejr til Flyers mandskabet i ordinær spilletid. Hos Danske Spil får du odds 1,80 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400