Dagens spilforslag og odds: Flyers slår Columbus endnu engang!

Kamp: Columbus Blue Jackets vs Philadelphia Flyers

Spilforslag: Philadelphia Flyers vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,70

Units: 2/5

Spilstop: 21 februar kl. 01:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Columbus Blue Jackets og Philadelphia Flyers, præcis som tilfældet var for to nætter siden. Denne gang er Columbus dog på hjemmebane, men lige lidt burde det hjælpe da de er hårdt ramt af skader. Da de mødtes tirsdag nat var Flyers endda så overlegne, at sejren lød på hele 5-1. Især Carter Hart stod en flot kamp for Flyers, hvilket man desværre ikke kan sige om Elvis Merzlikins hos Blue Jackets. Han blev bombet i sænk, og blev da også pillet ud i starten af tredje periode. Han begynder nu tydeligvis, at vise lidt træthed ovenpå mange spillede kampe.

Columbus nu har tabt seks kampe i træk og i stillingen har de to hold byttet plads i tabellen. Flyers har nu vundet de sidste tre indbyrdes opgør, og der burde være en glimrende chance for at de vinder igen i nat. Columbus defensiven virker til, at være knækket og der er gået mange mål ind de sidste fire kampe. Skaderne er efterhånden for mange for selv det defensivt gode mandskab, og da Flyers laver selv en del mål ser chancen for sejr god ud. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,70 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Philadelphia Flyers kampen i ordinær tid

Både Offensiven og defensiven kom i fokus i 5-1 sejren sidst, hvor Flyers tydeligvis var flere klasser bedre end Columbus. Flyers har da også udover seks gode forwards to glimrende backs, som byder ind med en masse i offensiven. Unge Provorov og rutinerede Niskanen har henholdsvis 30 og 29 point i sæsonen, og er begge en del af Philadelphias powerplay kæder.

Derudover har holdet en hel del med masser af point, i Couturier, Konecny, Giroux, Voracek, Van Riemsdyk og Hayes. Alle spillere, som har leveret på et stabilt højt niveau hele sæsonen. Det var da også fire af disse spillere, som lavede mål i 5-1 sejren sidst imens de også stod for fem assists. Det er især Couturier og Konecny der har stået de fleste point, og unge Konecny er i gang med karrierens bedste sæson. Han har fået bygget på sit niveau, og laver nu langt flere assists end tidligere. Imens Couturier er præcis ligeså stabil, som han har været igennem de seneste to sæsoner. Alt i alt ligner det, at vi burde få endnu en sejr til Flyers mandskabet!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Columbus Blue Jackets og Philadelphia Flyers ender med en udebanesejr til Philadelphia mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,70 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund