Dagens spilforslag og odds: Federer vinder uden at afgive sæt!

Kamp: Roger Federer vs Grigor Dimitrov

Spilforslag: Roger Federer vinder i tre sæt (-2,5 sæt)

Odds: 1,78

Units: 2/5

Spilstop: 4 september kl.02:30

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

Ved årets sidste Grand Slam turnering i tennis, er vi nået til kvartfinalerne hos mændene. Her skal Grigor Dimitrov op imod en modstander, han aldrig har besejret. Det er nu heller ikke så mærkeligt, når vi ser på hvem modstanderen er. Selveste Roger Federer venter på den modsatte banehalvdel, og legenden spiller desværre for Dimitrov fantastisk tennis for tiden. Federer viste en smule rust i hans første to kampe, men vandt stadig to gange 3-1. Inden han gjorde rent bord, med to gange 3-0 i de seneste to kampe.

For Dimitrov har turneringen budt på tre sejre, plus en walkover da Coric ikke kunne stille til start grundet en skade. Selvom Dimitrov har spillet flot tennis, bliver nattens kamp en noget nær umulig opgave for den 28-årige spiller fra Bulgarien. Ikke bare er der stor niveaumæssig forskel på de to spillere, der er også motivationsfaktoren og rutinen. Aldrig før har Dimitrov stået i en kvartfinale i Us Open, og nerverne kan spille ham et puds. Vi tror Federer vinder uden problemer i tre sæt, og hos Unibet får du odds 1,78 hvis det lykkes.

 

Derfor vinder Federer uden at tabe sæt

Som skrevet er der forskel på rutinen hos nattens modstandere. Dimitrov er aldrig nået længere end semifinalen i en Grand Slam, hvilket er lykkedes ham to gange. Hvor Federer næsten er umulig og sammenligne med, da han har vundet denne turnering hele fem gange, og derudover har tabt to finaler. Hans seneste sejr i US Open ligger dog hele 11 år tilbage, og kom i 2008. Men med Djokovic ude af billedet, efter han måtte opgive mod Wawrinka ligger det helt åbent for schweizeren.

Motivationsfaktoren for Federer ligger ikke bare i, at vinde nattens kamp, men også at udbygge sin fantastiske Grand Slam rekord. Første step på vejen, bliver altså Dimitrov og det er en spiller Federer altid spiller godt imod. Siden 2013 har spillerede mødtes hele syv gange, og Federer har som skrevet vundet alle opgørene. Faktisk har Federer været så overlegen, at han i fem af kampene har vundet uden at afgive sæt. I de resterende to kampe, har han vundet 3-1 og 2-1. Vi tror at Dimitrov kommer op mod overmagten, og går et nederlag i møde hvor han end ikke evner at vinde et eneste sæt mod den spillende legende!

Dagens spilforslag lyder hermed: Roger Federer vinder i tre sæt imod nattens modstander Gregor Dimitrov ved US Open, til odds 1,78 hos Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund