Dagens spilforslag og odds: Federer cruiser videre ved Wimbledon!

Kamp: Jay Clarke vs Roger Federer

Spilforslag: Federer vinder (-9,5 partier)

Odds: 2,00

Units: 3/5

Spilstop: 4 juli kl.15:30

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I årets Wimbledon turnering er Jay Clarke flot nået til anden runde. Her er problemet dog for Clarke, at Roger Federer står på modsatte side af nettet. I det der virker, som en helt uoverkommelig opgave for Clarke, hvor han skal forsøge, at vinde over den otte dobbelte Wimbledon mester. Og lad os være helt ærlige, det sker ikke. Clarke har ikke en jordisk chance i denne kamp. Federer tabte godt nok det første sæt, i kampen imod Harris i første runde, men derfra så han sig ikke tilbage. Federer spillede bedre og bedre, og serven begyndte virkelig at være det farlige våben vi er så vant til, når det kommer til den legendariske elegantier.

Hos bookmakeren Bet365 kan du få odds 2,00 hvis Federer slår Clarke. Federer skal dog være minimum 10 partier bedre end Clarke, hvor en sejr på f.eks. 6-3, 6-3 og 6-3 ikke vil være nok. Her vinder Clarke, da han fra starten af kampen har “fået” 9,5 partier på forhånd i dette spil. Vi regner dog med, at den erfarne Federer uden problemer vil feje Clarke af banen, og sikre sig en stensikker sejr i dagens opgør.

Læs i øvrigt vores komplette optakt omkring Wimbledon lige her.

 

Derfor vinder Federer med minimum 10 partier

Jay Clarke er et ret ubeskrevet blad. Med sine 20 år, ingen navneværdige resultater i karrieren, og et favorit underlag der hedder grus. Er der vel heller ikke rigtigt nogen grund til, at forvente Clarke bliver manden, som stopper Roger Federers jagt på endnu en Wimbledon titel. Clarke har ikke imponeret hidtil i 2019, udover nogle sejre på den upåagtede Challenger Tour. Og til trods for, at der i passet hos Clarke er britisk nationalitet, så er det heller ikke græsunderlaget som er favoritten. Før sejren i første runde imod Rubin, havde Clarkes Wimbledon optakt budt på lutter nederlag. I samtlige fire græsturneringer han havde stillet til start i, røg han således ud i første runde.

Roger Federer er derimod anderledes imponerende, han vandt således i tyske Halle, og har generelt spillet flot hele året. En semifinale blev det til i French Open, hvor han måtte se sig besejret af den senere mester Rafael Nadal. Og derudover har 2019 også budt på turneringssejre i Miami og Dubai. Federer er skarp i de her indledende kampe, og han ved hvordan man hurtigt vinder kampene uden, at modstanderen får et ben til jorden.

Dagens spilforslag lyder hermed: Roger Federer vinder over Jay Clarke med minimum 10 partier ved Wimbledon, til odds 2,00 hos Bet365.

 

Følg spilforslaget nu