Dagens spilforslag og odds: FCN vs OB bliver målrig!

Kamp: FC Nordsjælland vs Odense Boldklub

Spilforslag: Der bliver minimum scoret 3 mål i kampen

Odds: 1,60

Units: 3/5

Spilstop: 16 august kl. 20:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Fredagens aftenkamp er mellem to mandskaber, som indtil nu i Superligaen har bombet mål ind bag modstanderne. De har dog også lukket en del ind bag deres egen målmand, og derfor ligner dette endnu en målrig kamp. OB har i deres sidste to kampe, vundet med 1-0 i begge kampe. I kampen mod Randers var de dog langt fra overbevisende, og resultatet kunne let have været anderledes. Imod Esbjerg var de oppe mod ligaens dårligste offensiv, som kun har scoret et mål i fem kampe.

Men vi har med to hold at gøre, som har haft adskillige målrige kampe i sæsonen. Således er hele syv af deres kampe endt med tre eller flere mål, og der er ingen grund til at tro dagens kamp skulle være anderledes. Hos bookmakeren Bet365 kan du få odds 1,60, hvis kampen altså indeholder tre eller flere mål. I deres tre sidste indbyrdes opgør, lyder resultaterne da også 1-3, og to uafgjorte resultater på 2-2. Vi har mål i vente!

 

Derfor kommer der 3 eller flere mål i kampen

OB har fået en ny potentiel målræv i norske Sander Svendsen. Med fire mål i blot fire kampe, har han fået en drømmestart i sin nye klub. Der er da også spænding på lægterne, hver gang Svendsen er på bolden. Han virker fuld af selvtillid og hans niveau er tydeligt højere, end de fleste angribere i Superligaen. Sammen med Svendsen tæller OB offensiven også profilen Bashkim Kadrii, der med to mål også er en giftig herre. De to kan meget vel vise sig, at blive en kæmpe mundfuld for FCN forsvaret.

Hos FCN har i denne sæson formået, at gøre som de efterhånden gør sæson efter sæson. De sælger stjernerne der bombede løs året før, og nærmest ud af det blå opfinder de nye målscorere. Væk er stjerneskuddet Andreas Skov Olsen, som lavede hele 22 ligamål sidste år. Samt Godsway Donyoh ikke helt har ramt niveauet endnu, som dog endnu kan komme. Den spiller som ligner manden der har taget over, er Isaac Atanga. Med tre mål har han allerede taget Superligaen med storm, og mod OB forventer vi han fortsætter den gode form. Det 18-årige talent Abu Francis kan også forvente, at få sit gennembrud i år og har allerede nettet en enkelt gang.

Dagens spilforslag lyder hermed: Der bliver scoret over 3 mål i aftenens Superliga opgør imellem FC Nordsjælland og Odense Boldklub, til odds 1,60 hos bookmakeren Bet365.

 

Følg spilforslaget nu