Dagens spilforslag og odds: FCN kan ikke stå imod Skov

Spilforslag hver dag

Kamp: FCK – FC Nordsjælland
Spilforslag: Robert Skov scorer
Odds: 1,95
Units: 3/5
Bookmaker: Nordicbet

 

Odds på kampen her

Robert Skov er kun et enkelt mål for at blive den mest scorende spiller nogensinde i én Superliga-sæson. FCK er allerede danske mestre, så mon ikke hele holdet vil forsøge at hjælpe Skov til at få den rekord, som Brøndbys tidligere bomber og nuværende sportschef, Ebbe Sand, sidder på?

Skov scorer mod Nordsjælland

Robert Skov har haft en forrygende sæson. Kantspilleren har vist sig som en af de dygtigste frisparksskytter i verden. Otte frisparksmål er mere end nogen anden spiller på hele kloden i denne sæson, og det har han krydret med syv på straffespark og 13 i åbent spil. Som kantspiller.

FCK har ikke mere at spille for, da mesterskabet er kørt sikkert i hus, så for FCK må lørdagens kamp handle om to ting: At slutte sæsonen godt af og at sikre Robert Skov Ebbe Sands rekord fra 1998. Rekorden er allerede tangeret, men det vil være noget ganske specielt, hvis 23-årige Skov med et mål eller to kan få rekorden for sig selv.

Dagens modstander, FC Nordsjælland, har været ganske jammerlige i slutspillet. De har ikke fået en eneste sejr og har lukket 14 mål ind. I det omvendte opgør i Farum vandt FCK nemt 0-3, og bookmakerne forventer mindst tre mål i kampen, og at FCK står for mindst to af dem.

Dame N’Doye er skadet. Robert Skov er sammen med Jonas Wind det klart bedste bud på en målscorer i dagens kamp.

Andre bookmakere har helt ned under odds 1,60 på samme spil. Det er en kende for lavt, men odds 1,95 på en scoring fra Skov tager vi meget gerne imod.

Vi anbefaler derfor at spille på, at Robert Skov scorer i kampen til odds 1,95 hos Nordicbet.

 

Odds på kampen her