Dagens spilforslag og odds: FC Midtjylland vinder over Esbjerg i sæsonåbneren!

Kamp: FC Midtjylland vs Esbjerg fB

Spilforslag: FC Midtjylland vinder

Odds: 1,55

Units: 4/5

Spilstop: 12 juli kl. 19:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

Tiden er endelig kommet til, at bolden igen ruller i den danske Superliga. Den første kamp, som spilles i sæsonen er mellem FC Midtjylland og Esbjerg fB. Det er sidste års sølvvindere fra FCM, som spiller på hjemmebane imod bronzevinderne fra Esbjerg. umiddelbart skulle man tro, at Esbjerg ville have en god chance for, at hive et point hjem. Men kigger vi nærmere på de to hold, synes det at vise, hvorfor FC Midtjylland er store favoritter.

Hos Unibet kan du få odds 1,55, for en sejr til de jyske ulve fra FCM. Vi har kigget på indkøb, og hvilke spillere som har forladt de to klubber henover sommeren, og det ligner at, FC Midtjylland er den klare vinder af de to mandskaber. Esbjerg overraskede mange sidste år, med flot spil, og mange uventede sejre, og det endte som bekendt også med en bronzemedalje. Men nu er forventningerne måske for høje, og vi regner ikke med at Esbjerg igen i år kan leve op, til den flotte sæson fra sidste år. FCM bliver første test, og den består de ikke!

 

Derfor vinder FC Midtjylland

Esbjerg har henover sommeren mistet Adnane Tighadouini, efter endt lejeaftale. En spiller som mod slutningen af sæsonen, virkelig viste sine kvaliteter i offensiven. Det samme gælder Carlo Holse, som også efter endt lejeaftale er vendt tilbage til FC København. Holse var fast mand i hele efterårssæsonen, og hans kvaliteter er ikke nemme at erstatte. Problemet for Esbjerg er netop dette, de to spillere er ikke blevet erstattet. Ind er hentet Pyry Soiri, som er et ret ubekendt blad, der ikke ligefrem har haft mål i støvlerne i sin hidtidige karriere. Læg deroveni at Esbjerg var det hold, som lavede det færreste antal af mål i Superligaen af top seks holdene, med blot 45 mål.

FC Midtjylland derimod, er og har nærmest altid været en målmaskine af et hold. Sidste år lavede de imponerende 76 mål, og samtidigt lukkede de kun 43 mål ind bag Jesper Hansen i målet. Det er selvfølgelig lidt en svaghed for ulvene, at Paul Onuachu ikke er med mod EfB, da han spiller Africa Cup of Nations lige pt. Men der er stadig en masse kvalitet i de offensive spillere FCM har til rådighed.

Vi tror derfor på, at FCM ført an af målfarlige spillere, som den brasilianske playmaker Evander. Vinder årets første Superligakamp over et EfB hold, der ikke kan leve op til forrige sæsons meritter.

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder over Esbjerg fB, til odds 1,55 hos Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund