Dagens spilforslag og odds: FC København vinder over Malmö FF!

Kamp: FC København vs Malmö FF

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 2,30

Units: 2/5

Spilstop: 12 december kl. 18:55

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften skal danske FC København møde svenske Malmö FF i Europa Leagues Gruppe B. Begge hold skal med stor sandsynlighed bruge point for at gå videre, da et nederlag kan betyde man er ude. FCK har flere fordele i aftenens kamp, blandt andet den stærke hjemmebane i Parken. Men derudover er spillerne fra FCK kampklare, imens sæsonen er slut for Malmö. Det kan betyde, at det svenske hold ikke er i samme gear som de danske mestre.

Som om det ikke er nok, er FCK også bare rigtig godt kørende med masser af sejre på det sidste. Hvis man ser bort fra 1-4 nederlaget til FC Midtjylland, har FCK vundet syv af de seneste ni kampe. I de kampe er der også blot gået fire mål ind, så defensiven ser solid ud inden dette vigtige opgør. FCK kan nøjes med uafgjort, men det forventes Dinamo Kiev vinder deres kamp mod Lugano. Hvilket betyder Malmö skal satse hele butikken, og det tror vi FCK formår at udnytte til at sejre. Hos Bet365 får du odds 2,30 for sejren til FC København, hvilket er et flot odds.

 

Derfor vinder FC København kampen

Som skrevet kan uafgjort vise sig ikke, at være nok for Malmö. Deres problem er dog FCKs sublime defensiv, som i fem kampe kun har tilladt tre mål imod. Malmö har til sammenligning lukket hele seks ind, og det kan vise sig afgørende at FCK har den bedre defensiv. For selvom FCK selv kun har scoret fem mål, så har de alle været utrolig vigtige og alle sørget for point. Københavnerne har nemlig vundet to gange 1-0 over Lugano, imens det er blevet til tre gange 1-1 i de resterende kampe.

Men modsat de tidligere opgør, er dette en knald eller fald kamp. FCK træner Ståle Solbakken vil som udgangspunkt nok ikke gå efter uafgjort, da et hurtigt mål til Malmö kan sende FCK ud i mørket. Så vi tror på de giver den hele armen, og går efter alle tre point. Siden nederlaget mod FCM, har det danske mandskab da også spillet gode kampe som har budt på lutter sejre. De seneste tre sejre har især imponeret, hvor Lugano, Brøndby IF og senest FC Nordsjælland er blevet besejret. Det er slet ikke umuligt, at kampen i aften ender målfattigt men selv hvis der kræves to mål. Burde FCK have spillerne, som kan præstere på det høje niveau en Europa League kamp kræver!

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vs Malmö FF ender med en hjemmesejr de danske løver i aftenens Europa League kamp. Hos Bet365 får du odds 2,30.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bet365 tilbyder betbuilder på alle kampe