Dagens spilforslag og odds: FC København knuser Silkeborg!

Kamp: FC København vs Silkeborg IF

Spilforslag: FC København vinder med mindst 2 mål

Odds: 1,52

Units: 4/5

Spilstop: 28 september kl. 17:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

FC København har været skidt kørende på det sidste, men der har dog været tegn på, at de er på vej tilbage til deres vante høje niveau. Hele tre nederlag i træk er ikke hverdagskost for Solbakken og hans spillere, men Riga, Aalborg og Hobro sørgede for dette. Sidenhen har FCK vundet en flot 1-0 sejr over Lugano i Europa League, og sejren er fulgt op af uafgjort mod topholdet FCM. Imens de i midtugen vandt over Hillerød i pokalturneringen.

Dame N´Doye kom på banen i sejren over Hillerød, og hvis han nærmer sig en startplads, har løverne have endnu et våben mod svage SIF. Og svage er Silkeborg især i defensiven, hvor de med stor afstand har lukket klart flest mål ind i ligaen. Hele 27 gange har målmanden måtte hente bolden ud af eget net, imens Lyngby som næst dårligste kun har oplevet det 18 gange. Vi tror på, at FCK får en storsejr mod SIF og hos Bet365 kan du få odds 1,52 for dette.

 

Derfor vinder FC København en storsejr

Målscoren siger næsten alt inden dette opgør, hvor FCK har en målscore på 16-8 efter 10 spillede kampe. Imens Silkeborg er horrible 12-27, ligeledes efter 10 kampe. Silkeborg har indtil videre kun skrabet sølle tre point sammen, fra tre uafgjorte resultater. Værre er det dog, at i fem ud af deres syv nederlag er de blevet besejret med to eller flere mål. Defensiven har været den helt store akilleshæle for jyderne, og der er intet tegn på at de har fundet en løsning. Hos FCK er N´Doye som skrevet på vej tilbage på holdet, og samtidig med at Bendtner må forventes, at nærme sig topformen ser FCK skræmmende ud på papiret.

Det er et mandskab der også tæller Santos, Fischer, Biel, Falk og Sotiriou. Så de har bestemt alt den offensiv kvalitet, som Silkeborg defensiven vil få svært ved at håndtere. Hvis dette er nok til, at overbevise dig om FCK storsejren kan et kig på historikken måske klare det. De sidste fem gange holdene har mødtes, har FCK knust Silkeborg hver gang. Lutter sejre på to gange 4-0, to gange 3-1 og en enkelt sejr på 2-0. FCK har krammet på deres defensivt svage modstander, og burde slippe afsted med endnu en komfortabel sejr!

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder med minimum 2 mål over Silkeborg IF i dagens Superliga opgør, til odds 1,52 hos bookmakeren Bet365.

 

Følg spilforslaget nu