Dagens spilforslag og odds: FC København går videre i Champions League!

 

Kamp: FC København vs FK Crvena Zvezda

Spilforslag: FC København vinder samlet (inklusiv eventuel ekstratid)

Odds: 1,45

Units: 3/5

Spilstop: 13 august kl. 20:00

Bookmaker: Betsafe

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter den første kamp endte med pointdeling med et 1-1 resultat, skal vinderen nu findes mellem FCK og Zvezda. I aften er københavnerklubben på hjemmebane, og det giver uomtvisteligt FCK en klar fordel. Da de spillede i Serbien, viste FCK hvordan man spiller en flot og kontrolleret kamp, hvor det klare mål var at undgå nederlag. Det lykkedes som skrevet til perfektion, og derfor står FCK med rigtig gode kort på hånden inden aftenens skæbnekamp.

Et bevis på den kontrol FCK rent faktisk havde, er da også bare at se på statistikken fra den første kamp. Her havde FCK 59% boldbesiddelse, men havde kun 4 målchancer, hvor Zvezda havde hele 19 chancer. Men farlige blev de aldrig rigtigt, og nu venter altså et opgør, hvor historien kan blive helt anderledes. Vi tror på, at FCK igen viser klassen, og rykker spillet længere frem på banen, og besejrer Røde Stjerne. Hos Betsafe får du odds 1,45, hvis det lykkedes FCK at gå videre samlet, ekstra tid og straffe er altså inklusiv i dette spil.

 

Derfor går FC København videre

De to mandskaber går ind til kampen, med meget lignende optakter. Således har begge mandskaber vundet 2-0 på hjemmebanen, i deres respektive ligaer i fredags. FCK kan dog have en stor fordel i og med, at de sparede adskillige nøglespillere. Dame N´Doye, Varela, Holse, Bengtsson og Grytebust fik alle en friaften, og kan forventes at være 100% klar til Champions League opgøret. Jens Stage og Zeca fik tilmed kun 45 og 30 minutter på banen, og burde også være relativt friske. I et tæt pakket program, kan det være meget vigtigt, at Solbakken har kunne spare disse spillere, når drømmen om Champions League nu skal jagtes.

De to nye spillere Bryan Oviedo og Pep Biel, fik begge en startplads i 2-0 sejren over Lyngby fredag aften. Der blev momentvis vist hvorfor de er hentet til FCK, og de er muligvis på blokken til en startplads. N´Doye og Wind virker ustoppelige for tiden, og banker kasser ind efter behag. Wind stod for det frække straffespark der sikrede FCK 1-1 i Serbien, og igen fredag lavede han begge mål mod Lyngby. Rutine, ungdom og generelt bare en større klasse på mandskabet, tror vi på sikrer FCK en samlet sejr!

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København går videre til næste runde i Champions League, med en samlet sejr over FK Crvena Zvezda, til odds 1,45 hos bookmakeren Betsafe.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Betsafes logo på sort baggrund