Dagens spilforslag og odds: Favoritten Lyon vinder over Montpellier!

Kamp: Montpellier vs Lyon

Spilforslag: Lyon vinder kampen

Odds: 2,16

Units: 2/5

Spilstop: 27 august kl. 19:00

Bookmaker: Betsafe

 

Følg spilforslaget nu

 

Den franske Ligue 1 er i fuld gang, og i aften mødes Montpellier og Lyon i tredje spillerunde. Det er et opgør mellem top og bund, og vi forventer ikke at der bliver ændret på det faktum, efter kampen er overstået. Montpellier er holdet, som allerede har måtte indse at det måske bliver en svær sæson. De tabte til Rennes med 0-1, og siden spillede de 1-1 mod Bordeaux. Anderledes flot er Lyon startet, to sejre på 3-0 og 6-0 er det blevet til over Monaco og Angers.

Lyon har formået, at vinde hele fire ud af de seneste syv opgør i Ligue 1, hvor Montpellier har spillet på hjemmebane. Med tanke på de to mandskabers sæsonstart tror vi på, at Lyon kan øge sin fornemme historik med endnu en sejr. Hos bookmakeren Betsafe kan du få odds 2,16, hvis du vælger at spille på en sejr til det formstærke udehold. Lyon er startet som lyn og torden, og specielt Depay og Dembele har imponeret med tre ligamål hver.

 

Derfor vinder Lyon kampen

Som skrevet har Lyon virkelig haft gang i offensiven, ni mål er det således blevet til og det samtidigt med, at defensiven har lukket helt af. Netop at defensiven har været et stærkt våben, kan Lyon dels takke en dansker for. Joachim Andersen blev i sommers købt for dyre penge i Sampdoria, efter en hel igennem fantastisk sæson i Serie A. Han bibringer en sikkerhed, som målmand Anthony Lopes helt sikkert sætter stor pris på. Sammen med Jason Denayer virker midterforsvaret til, at kunne lukke ned for selv de bedste angribere. De kan være medvirkende til, at Lyon i aftenens kamp igen får en udesejr over Montpellier.

Offensiven hos Lyon er ligeledes utroligt skræmmende. Memphis Depay har med tre mål måske kurs mod endnu en målrig sæson, som han havde i 2017/18 hvor han nettede hele 19 ligamål. Moussa Dembele har ligeledes allerede lavet tre ligamål, og den lynhurtige angriber kan godt forvente at øge sin måltotal fra de 15 ligamål han lavede sidste år. Den tredje del af Lyons potente angreb er Bertrand Traore. Og selvom han stadig til gode at score sit første sæsonmål, så er det bare et spørgsmål om tid for den altid farlige afrikaner.

Lyon har mange strenge at spille på, og kvaliteten på mandskabet er betydeligt højere end hos Montpellier. Vi tror de viser potentialet og vinder kampen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Udeholdet Lyon vinder over Montpellier i aftenens Ligue 1 opgør, til odds 2,16 hos bookmakeren Betsafe.

 

Følg spilforslaget nu