Dagens spilforslag og odds: Favoritten Brøndby slår AGF!

Kamp: Brøndby IF vs AGF

Spilforslag: Brøndby IF vinder kampen

Odds: 2,10

Units: 3/5

Spilstop: 25 august kl. 18:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I sjette spillerunde fik AGF endelig sin første sejr i sæsonen. Imod Horsens fik Bundu og Helenius hul på bylden, og afgjorde kampen med deres to mål. Nu venter der AGF et opgør mod Brøndby, hvor de kommer på en meget svær opgave. Brøndby er nemlig godt kørende for tiden i Superligaen, hvor de har tre sejre i de sidste fire kampe. Det ene nederlag kom mod Horsens, hvor Brøndby dog tre dage forinden, havde været igennem en brutal kamp i Europa League.

Nu er det europæiske eventyr slut for Brøndby, og de kan koncentrere sig fuldt ud om Superligaen. Allerede i sidste spillerunde så man, at de lagde skuffelsen bag sig og vandt en flot sejr over Aalborg med 2-1. De møder i AGF lidt af en drømmemodstander, og har et rigtig godt tag på Aarhus mandskabet når de mødes på vestegnen. Således er 9 af de sidste 11 hjemmekampe endt med sejr til BIF, imens to er endt uafgjort. Hos bookmakeren Bet365 kan du få odds 2,10, hvis det lykkedes dem at fortsætte dominansen!

 

Derfor vinder Brøndby IF kampen

Brøndby har især et våben, som AGF kommer til at få store problemer med i angriberen Kamil Wilczek. Han er da også topscorer i Superligaen med hele syv mål over blot seks kampe. Polakken er måske i gang med en rekordsæson, hvor han kan overgå sidste års 22 ligamål. Han er i gang med sin femte sæson for Brøndby, og det virker til at han bare bliver bedre for hvert år. Hans måltotal er faktisk steget støt hvert år, og han er gået fra fem ligamål i sin første sæson. Til at øge den måltotal til et tocifret antal ligamål i de efterfølgende sæsoner, hvor det er blevet til 13, 15 og 22 ligamål.

Til trods for, at AGF i seneste runde fik deres første sejr i sæsonen, så ligner Aarhus mandskabet stadig ikke et hold i harmoni. Defensivt virker de stadig usikre, og der er dermed langt fra sidste års styrke som blandt andet var en solid defensiv. Mod Brøndby kommer de op mod et hold, som de over de seneste mange år har haft rigtig svært ved, at slå på udebane. Faktisk ligger seneste udebanesejr helt tilbage fra 2007, og det kan meget nemt tænkes at AGF må vente længe endnu på den næste!

Dagens spilforslag lyder hermed: Hjemmeholdet Brøndby IF vinder over AGF i aftenens Superliga opgør, til odds 2,10 hos bookmakeren Bet365.

 

Følg spilforslaget nu