Dagens spilforslag og odds: Få mål i Ottawa Senators vs St. Louis Blues!

Kamp: Ottawa Senators vs St. Louis Blues

Spilforslag: Under 5,5 mål

Odds: 2,15

Units: 2/5

Spilstop: 11 oktober kl.01:30

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat skal Ottawa Senators møde de regerende Stanley Cup mestre St. Louis Blues, i en kamp der godt kunne blive målfattig. Blues har spillet tre kampe, som alle er endt med maksimum fem mål. Imens Ottawa har spillet to kampe, hvor den ene indeholdt otte mål og den anden blot fem. Ottawa er også et hold, som i år er uden en række profiler. Der i sidste sæson skiftede til andre klubber, og det har gjort målfarligheden væsentlig dårligere.

Ryan Dzingel, Matt Duchene og Mark Stone er alle væk, og med sig har de taget masser af point. Tilbage står Ottawa med et meget ungt hold, hvor de to største stjerner er Brady Tkachuk og Thomas Chabot. St. Louis er et fantastisk hold defensivt, og vi tror ikke det bliver målrigt i en kamp, hvor Ottawa ikke bør have meget at skyde med offensivt. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 2,15, hvis der ikke kommer flere end fem mål i kampen.

 

Derfor kommer der ikke flere end 5 mål i ordinær tid

Et af Ottawas største problemer i en kamp som denne, er at de møder et så defensivt stærkt mandskab. Læg dertil at de ikke ligefrem bugner af offensive esser, og det ser ud til at blive scoringsfattigt. På mål står Craig Anderson og han er ikke ligefrem en fantastisk keeper, dermed ikke sagt han er dårlig. Men det er svært, at gøre en forskel på en hold i en opbygningsfase der bare skal igennem sæsonen.

St. Louis har formået at holde så stærke hold, som Toronto og Washington på blot to mål i ordinær tid i deres første tre kampe. Derudover slog de også Dallas med 3-2, så defensiven virker bedre end nogensinde. Der er også blevet handlet godt ind henover sommeren, hvor Justin Faulk er kommet til. Han er kommet til et hold, der allerede har stærke navne i defensiven, som Dunn, Parayko og Pietrangelo. Det er trods alt de færreste hold, der kan mønstre fire så stærke forsvarere og derudover har de også en fænomenal keeper bag sig. Jordan Binnington er i fuld gang med at bevise, at hans debutsæson ikke var nogen tilfældighed. Med stærke præstationer i alle tre kampe hidtil, kan han igen mod Ottawa være medvirkende til, at kampen ender målfattigt!

Dagens spilforslag lyder hermed: Der bliver ikke scoret flere end fem mål i nattens NHL kamp imellem Ottawa Senators og St. Louis Blues. Hos Nordicbet får du odds 2,15 for spillet på under 5,5 mål.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund