Dagens spilforslag og odds: Everton sejrer over Crystal Palace!

Spilforslag hver dag

Kamp: Crystal Palace vs Everton FC

Spilforslag: Everton FC vinder kampen

Odds: 2,45

Units: 2/5

Spilstop: 10 august kl. 16:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter gårsdagens premiere på årets Premier League, hvor Liverpool tog imod Norwich, er det nu blevet tid til, at resten af spillerunden skal sættes i gang. Her er der en del spændende opgør, og netop opgøret mellem Crystal Palace og Everton ligger i den kategori. Det er to klubber, med forskellige indgange til sæsonen. Hos Palace er der en smule pessimisme ovenpå et noget lunkent transfervindue. Imens der hos Everton er grund til stor optimisme, via deres mange flotte indkøb.

Foruden de to klubbers ageren på sommerens transfermarked, så er der også stor forskel på det materiale klubberne allerede havde til rådighed. Everton er lige den tand bedre, og med deres forstærkninger tror vi ikke, at Palace kan holde dem fra at sejre. Hos bookmakeren Nordicbet kan du odds 2,45 for en udesejr til Everton, og i afsnittet forneden vil vi komme med vores bud på, hvorfor Everton kommer afsted med sejren!

 

Derfor vinder Everton FC kampen

Crystal Palace har henover sommeren mistet stortalentet Aaron Wan-Bissaka, som er skiftet til Manchester United. Det efterlader et stort hul på højrebacken, og spillerne som er tilbage i truppen, er ikke i nærheden af hans niveau. Derudover var Wilfried Zaha opsat på et skifte til en storklub, men Palace ville ikke sælge. Der er nu tvivl om, hvorvidt han spiller kampen efter han udeblev fra deres sidste træning. Hvis han ikke spiller, har Palace altså ikke særlig meget at komme med offensivt.

Everton derimod er en trup, som er sulten efter at bevise sig. De har efterhånden fået sammensat et hold, med en del spillere der har spillet i topklubber rundt om i Europa. Hvis vi sammenligner de to mandskaber spiller for spiller, ser Everton bestemt bedst ud. På mål er Pickford en af de bedste i ligaen. I forsvaret render blandt andet de to tidligere Barcelona spillere Digne og Mina rundt. De bliver supleret af Keane og Coleman, og længere fremme på banen ligger endnu en tidligere Barcelona spiller i Gomes.

I den offensive del bliver Everton virkelig spændende, at følge i år. Sigurdsson, Richarlison, Walcott, Bernard og Calvert-Lewin har alle kvaliteterne til, at åbne op for forsvaret i dagens kamp. På de sidste dage af vinduet, fik Everton endda tilføjet Iwobi fra Arsenal og Kean fra Juventus. Sagen er klar herfra, Everton bliver for stor en mundfuld!

Dagens spilforslag lyder hermed: Everton FC vinder over Crystal Palace i eftermiddagens Premier League kamp, til odds 2,45 hos bookmakeren Nordicbet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund