Dagens spilforslag og odds: Everton sejrer over Aston Villa!

Kamp: Aston Villa vs Everton FC

Spilforslag: Everton FC vinder kampen

Odds: 2,30

Units: 2/5

Spilstop: 23 august kl. 21:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er to mandskaber, som har fået to vidt forskellige indledninger på årets Premier League sæson. Aston Villa har indledt deres nye status, som Premier League mandskab med to nederlag i de første kampe. De tabte i første runde til Tottenham med 3-1, og siden fulgte et nederlag mod Bournemouth på 1-2. Villa har altså fået en hård start på livet i den bedste liga i England, og nu venter altså endnu en hård udfordring i Everton.

Everton har modsat Villa, fået en glimrende start på sæsonen, med uafgjort mod Palace og senest en 1-0 sejr over Watford. Everton er i kampen lille favorit til at vinde og hos Unibet kan du få odds 2,30, hvis det lykkedes for The Toffees at slå oprykkerne. Det er der god grund til, at tro på de gør. Everton har et klart bedre mandskab, og burde kunne forløse det enorme potentiale truppen gemmer på. Vi tror på, at Everton fortsætter sejrsstimen og Villa må derfor lede videre efter sæsonens første point!

 

Derfor vinder Everton FC kampen

Aston Villa har som skrevet ikke fået den drømmestart de kunne håbe på. Med to nederlag kan de risikere allerede nu, at have fundet deres rolle i årets Premier League. Som et af de hold der skal kæmpe for, at undgå nedrykning. De var lidt uheldige imod Bournemouth i sidste spillerunde, og kunne godt have sikret sig en uafgjort. Men oprykkere oplever tit, at de lige mangler det sidste for, at få de ønskede resultater. Mod Everton skal de forsøge, at få sæsonens første sejr, men flere ting taler imod at det vil ske.

Hos Everton har de nemlig en god statistik mod netop Villa, og ud af de sidste fem opgør har Everton sikret sig sejren i hele fire af disse. Everton har et fantastisk mandskab, hvor især forsvaret har vist sin styrke i sæsonstarten. De har stadig ikke lukket mål ind, og ser rigtig solide ud. Læg dertil, at offensiven så småt er ved at komme i gang, og vi har at gøre med et giftigt Everton mandskab. Nyindkøbene Iwobi og Kean nærmer sig topformen, og kan presse på til en startplads. Derudover skal målene komme fra altid farlige Sigurdsson og Richarlison, som stadig har deres første sæsonmål til gode. Vi forventer, at Everton viser klassen og forværrer krisen hos Aston Villa!

Dagens spilforslag lyder hermed: Everton FC vinder over Aston Villa i aftenens Premier League kamp, til odds 2,30 hos bookmakeren Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund