Dagens spilforslag og odds: Eriksen bomber fra distancen

Spilforslag hver dag

Kamp: Tottenham – Liverpool
Spilforslag: Eriksen scorer fra udenfor feltet
Odds: 17
Units: 1/5
Bookmaker: Betfair Sportsbook

 

Odds på kampen her

Christian Eriksen er ikke den mest oplagte målskytte for Tottenham, men han har både i denne sæson og tidligere vist sig leveringsdygtig af vigtige mål på vigtige tidspunkter. De fleste af Eriksens mål er i denne sæson faldet på afslutninger udenfor feltet – herunder frispark – og Betfair har et saftigt forhøjet odds på, at Eriksen gør det igen i finalen.

Eriksen scorer udefra

Christian Eriksen har et dødsensfarligt højre ben. Og Christian Eriksen har et dødsensfarligt venstre ben. Det ved Tottenham, det ved Liverpool, og det ved alle Europas storklubber efterhånden. Eriksen haft en flot sæson for Tottenham med et tocifret antal mål og assists i Champions League og Premier League. Han har flere gange i sæsonen stået bag et afgørende mål, og af de ti mål han har leveret for Spurs, har seks været fra en position udenfor feltet – heraf et enkelt på frispark.

Eriksen har spillet 46 kampe i sæsonen, og så kræver det ikke et matematisk geni at regne ud, at odds 17 på et langskudsmål fra den blonde dansker er alt for højt.

Det er dog også rent oddsteknisk værd at bide mærke i, at de fleste andre bookmakere tilbyder mellem odds 10 og 13 på en Eriksen-scoring på frispark. Hos Betfair får vi altså et højere odds og mange flere scoringsmuligheder, når Eriksen nærmer sig modstanders felt. En frisparksscoring fra Eriksens fødder vil naturligvis også give fuld udbetaling på dette spil.

Spillet findes under Betfairs forhøjede odds.

Vi anbefaler at spille på, at Eriksen scorer fra udenfor straffesparksfeltet til flotte odds 17,00 hos Betfair Sportsbook.

 

Odds på finalen her