Kamp: Los Angeles Kings vs Edmonton Oilers

Spilforslag: Edmonton Oilers vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,35

Units: 3/5

Spilstop: 22 november kl.04:30

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes Los Angeles Kings og Edmonton Oilers. I en kamp hvor topholdet Edmonton burde slå bundholdet LA Kings. Der er mange grunde til, hvorfor resultatet af netop denne kamp peger på sejren til udeholdet. Bedre målvogtere, en bedre defensiv og ligaens to bedste offensive spillere har Oilers på holdet. Det er svært at beskrive med ord, hvor gode Leon Draisaitl og Connor McDavid rent faktisk har været i år. Men med 44 og 43 point, er de NHLs klart bedste indtil videre, og næste mand på listen har blot 35 point.

Der er ingen tvivl om, hvordan Edmonton skal vinde deres kampe. Modstanderne ved da også godt, hvem de skal prøve at stoppe. Men de to stjerner har været uden for rækkevidde, og intet tyder på at de har tænkt sig at stoppe lige foreløbig. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,35 for sejren i ordinær spilletid. Vi tror på at, Edmonton får en flot sejr over et Kings mandskab, der stadig frister en tilværelse på sidstepladsen i ligaen.

 

Derfor vinder Edmonton Oilers kampen i ordinær tid

Foruden Draisaitl og McDavid har Oilers også flere spillere, som har overrasket i år. Især James Neal har eksploderet med flotte 13 mål, og han er en fast del af Edmonton bedste power play kæde. Men også hard hitteren Zack Kassian har fundet nye toner i denne sæson, og har allerede lavet 16 point. Han er tredje mænd i den meget stærke førstekæde, som Edmonton har haft så stor succes med. Han høster nu frugterne af, at være i kæde med de to superstjerner. Samtidig med, at han stadig har bibeholdt sin hårde stil med masser af hits.

De sidste to som udgør Edmontons så farlige power play, er Nugent-Hopkins og Oscar Klefbom. Her har især Klefbom været en øjenåbner, og forsvaren har allerede noteret sig for flotte 17 point i blot 23 kampe. På mål har Edmonton op til sæsonen fået tilgang af den rutinerede Mike Smith, og sammen med Mikko Koskinen har de begge stået fantastisk. Edmonton virker til, at have det hele i år og mod et svagt Kings mandskab, spår vi endnu en sejr til Oilers. De har da også to sejre fra de seneste to opgør mod Kings, så hvorfor ikke fuldføre hattricket!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Los Angeles Kings og Edmonton Oilers ender med sejr til udeholdet fra Edmonton i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,35 for sejren.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund