Kamp: Montreal Canadiens vs Edmonton Oilers

Spilforslag: Edmonton Oilers vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,70

Units: 2/5

Spilstop: 10 januar kl. 01:00

Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

I nat mødes Montreal Canadiens og Edmonton Oilers, og imens Montreal stadig taber kampe på stribe. Så er Edmonton kommet i gang igen med tre sejre i de seneste fire kampe. Et skifte i kæderne har virkelig fået den bonus, som Oilers håbede på. Især de sidste to sejre har været utroligt imponerende, hvor Boston og sidenhen Toronto er blevet besejret. Det gør også, at Edmonton igen ligner et godt bud på en af de otte playoffpladser.

For Montreal ser det dog helt anderledes skidt ud, og de har nu tabt syv kampe i træk hvor seks af disse endda var i ordinær spilletid. Skader og en skuffende offensiv har betydet, at de efter 44 kampe blot har 43 point og har langt op til 8-pladsen. Seneste kamp blev tabt mod NHLs absolut dårligste mandskab, hvor Detroit sendte Canadiens hjem med et nederlag på 3-4. Hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 2,70 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Edmonton Oilers kampen i ordinær tid

En af de spillere, som har haft stor gavn af de nye kæder er Kailer Yamamoto. I sine fire kampe i Edmonton trøjen, har han således lavet to mål og en assist. Den 21-årige amerikaner skøjter i en eksplosiv kæde med Leon Draisaitl og Ryan Nugent-Hopkins. Selvom han  er startet flot ud, og Hopkins også har flotte 26 point så er Draisaitl stjernen i kæden. Han har efter 45 kampe utrolige 67 point, og er kun overgået af holdkammeraten McDavid i hele ligaen. Med 25 mål er han holdets topscorer, og har derudover også vanvittige 42 assist.

I førstekæden finder vi NHLs nok største stjerne gennem de sidste par år, i Connor McDavid. Igen i år har han taget sit spil til yderligere et niveau, selvom det er svært at tro på og med 69 point fører han NHL pointlisten. McDavid flankeres af James Neal og Zack Kassian, som har henholdsvis 27 og 28 point. Neal har genfundet sin form efter en skuffende sidste sæson hos Calgary, imens Kassian er på vej mod et rekordår. I Edmontons power play kæde finder vi udover McDavid, Draisaitl, Neal og Hopkins også Klefbom. Den defensive spiller er som Kassian også i fuld gang med et rekordår, og har allerede samlet 26 point sammen. Edmonton ligner igen et playoff mandskab, og i nat skal det gå ud over Montreal!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Montreal Canadiens og Edmonton Oilers ender med en udebanesejr til Edmonton mandskabet i ordinær spilletid. Hos Danske Spil får du odds 2,70 for resultatet.

 

Bookmaker is inactive

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400