Kamp: Borussia Dortmund vs FC Barcelona

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,70

Units: 2/5

Spilstop: 17 september kl. 21:00

Bookmaker: Betsafe

 

Bookmaker is inactive

 

I aften begynder Champions League gruppespillet endelig igen, efter en spændende kvalifikation. To af de hold som skal mødes i Gruppe F, har dog ikke haft brug for at kvalificere sig, da de er gået direkte ind i gruppespillet. Det er en klassekamp vi får allerede i første runde, hvor Borussia Dortmund tager imod FC Barcelona på den tyske hjemmebane. Normalt ville Barcelona være større favoritter end tilfældet er, men skader gør kampen mere lige.

Samtidig med at Barcelona er svækket, har Dortmund taget et stort skridt op og ligner en udfordrer i årets Champions League. I den hjemlige liga imponerer Dortmund og ligger pt. på andenpladsen, blot et point efter RB Leipzig der fører Bundesligaen. I Spanien har Barcelona kæmpet lidt mere med formen, da skader til Messi, Dembele og Suarez har kostet point. I aftenens kamp kunne man forestille sig, at ingen af holdene vil tabe og derfor tror vi kampen ender med pointdeling. Hos bookmakeren Betsafe kan du få odds 3,70, for et uafgjort resultat.

 

Derfor får kampen ingen vinder

Gruppe F er af mange blevet kaldt dødspuljen, og det er da heller ikke svært at forstå hvorfor. Udover Dortmund og Barcelona finder vi nemlig også italienske Inter i gruppen, som også inkluderer Slavia Prag. Et nederlag til enten Dortmund eller Barcelona, vil sætte det tabende hold under et stort pres. Da det er forventeligt, at Inter vinder deres hjemmekamp mod Slavia Prag. Barcelona mangler desuden som skrevet deres helt store stjerne Lionel Messi, som er yderst tvivlsom til kampen. Ethvert hold vil mærke savnet af en klassespiller som Messi, og derudover mangler Barcelona med stor sandsynlighed også Dembele og Umtimi.

Barcelona kan ende med, at komme til Tyskland og gå efter at undgå nederlag og det afspejler bookmakernes priser da også. Det 16-årige talent Fati får måske debut i Champions League, hvor han sammen med Griezmann og Suarez skal sørge for målene. Men Dortmund har nu også en del målfarlige folk, hvor Alcacer, Reus og Sancho især skiller sig ud. Det er derfor ikke forventet, at denne kamp ender f.eks. 0-0, da begge hold burde kunne score mål. Men vi kommer ikke udenom vigtigheden i ikke, at falde bagud allerede fra start i en så hård gruppe. Derfor tror vi på, at holdene vil stille sig tilfredse med uafgjort!

Dagens spilforslag lyder hermed: Borussia Dortmund vs FC Barcelona ender uden vinder i aftenens Champions League kamp i Gruppe F. Hos Betsafe får du odds 3,70.

 

Bookmaker is inactive