Dagens spilforslag og odds: Dinamo Kiev vs FC København ender uafgjort!

Kamp: Dinamo Kiev vs FC København

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,40

Units: 2/5

Spilstop: 24 oktober kl. 21:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften skal Dinamo Kiev møde danske FC Copenhagen i Europa Leagues Gruppe B. Begge hold har fire point efter de første to kampe, og det ligner da også på forhånd et opgør der skriger uafgjort. Dagens to modstandere har mange ting tilfælles, blandt andet deres dominans i de hjemlige ligaer. Sidste år måtte de begge tage til takke med en andenplads, og igen i år er de næstbedst og halser efter førerholdene.

I Europa har begge hold spillet både utroligt lige kampe, og også målfattige. Man behøver ikke den store fantasi for, at forestille sig at det sker igen i aften. Uafgjort vil også meget passende sikre, at ingen af holdene taber et stort skridt i kampen om videre avancement. Hos Bet365 får du odds 3,40, hvilket er et pænt odds i en kamp der ligner endnu en kamp der ender i pointdeling.

 

Derfor får kampen ingen vinder

Dinamo Kievs defensiv er ikke til, at tage fejl af. I de seneste syv kampe har de vundet seks kampe, og spillet en uafgjort. Mere imponerende er det måske, at de  i alle kampene har holdt modstanderne fra at score. De vandt da også deres første kamp i gruppespillet med resultatet 1-0, og spillede siden 0-0 ude mod Lugano. For FC Copenhagen er historien ikke helt den samme, men alle ved at Solbakken ved lige præcis hvordan man får et godt resultat i Europa. I deres første kamp slog danskerne således Lugano 1-0 hjemme, inden de fik et flot 1-1 resultat ude mod Malmö.

Det er ikke fordi den normale fodboldfan, nikker genkendende til de defensive spillere hos Dinamo Kiev. Men faktum er bare, at med så mange kampe med sejre og ingen mål imod sig. Så er Kiev et fantastisk hold defensivt, og danskerne får svært ved at nedbryde dem. Det kan endda være, at Solbakken på forhånd vil være fuldt tilfreds med uafgjort.

Det med at sikre et godt resultat på udebane, er FC Copenhagen også ved at være eksperter i. På mål står stadig Johnsson, som står fraværet af førstemålmand Grytebust. Han har vist sig, som en fuldgod erstatning og stod en flot kamp sidst de spillede Europa League. Forsvaret er muligvis uden Bjelland, men Papagiannopoulos har spillet meget og gør det fint. De er to rutinerede hold i europæisk fodbold der mødes, og begge må indstille sig på pointdeling!

Dagens spilforslag lyder hermed: Dinamo Kiev vs FC København ender uafgjort i aftenens Europa League kamp. Hos Bet365 får du odds 3,40.

 

Følg spilforslaget nu