Dagens spilforslag og odds: Defensiven sejrer i Nigeria vs Guinea!

Kamp: Nigeria vs Guinea

Spilforslag: Uafgjort

Odds: 3,15

Units: 2/5

Spilstop: 26 juni kl.16:30

Bookmaker: Betsafe

 

Følg spilforslaget nu

 

Africa Cup of Nations byder på et opgør imellem de to gruppefavoritter fra gruppe B, Nigeria og Guinea. Nigeria kommer med en sejr i bagagen, efter en 1-0 sejr over Burundi. Imens Guinea skuffende kun formåede at spille 2-2 imod Madagaskar. Der er som skrevet tale om de to stærkeste nationer i gruppen, og imens Nigeria kan tåle pointtab. Ser det straks mere kritisk ud, for Guinea hvis de skulle ende som kampens tabende hold.

Det lugter af en uafgjort, som vil stille begge hold fint tilfredse inden sidste spillerunde. Betsafe giver pengene 3,15 igen, hvis kampen ender uden en vinder. Et kig på historiebøgerne viser da også, at kampe mellem disse to hold, mere end ofte er helt lige. 2 ud af de sidste 4 opgør er således endt med pointdeling, imens de sidste to kampe er vundet af Guinea med blot 1-0. Et kryds i denne kamp ser meget sandsynligt ud, og derfor mener vi at det er skud værd at satse en skilling på.

 

Derfor ender kampen uafgjort

To af de store stjerner på henholdsvis Nigeria og Guinea, er John Obi Mikel og Naby Keita. Begge skal de sætte spillet op og sørge for, at der bliver skabt chancer til blandt andet store Paul Onuachu. Nigeria spillede med lange bolde, i en kamp hvor de ikke så synderligt farlige ud i offensiven. Iwobi og Ighalo imponerede heller ikke, og derfor kan Nigeria sætte sin lid til at forsvaret kan hive et vigtigt point hjem. Der sikrer dem et fortrinligt udgangspunkt, inden sidste gruppekamp imod Madagaskar, en kamp som det forventes de vil vinde.

Naby Keita spillede ikke fra start i 2-2 kampen, men det forventes at han er starter imod Nigeria. Formen er dog ikke på plads for Liverpool manden, efter et længere skadesforløb daterende tilbage til 1. maj. Hvis begge mandskaber vil sætte deres lid til de to playmakere endnu en gang, kan det vise sig, at det bliver en kamp uden meget kvalitet i angrebet.

Holdene spiller ofte målfattige opgør imod hinanden, og igen i eftermiddag kan det vise sig, at ikke bare bliver det målfattigt, men at der også er en god mulighed for, at kampen kan ende 0-0 eller sågar 1-1. Det er trods alt en kamp hvor det altoverskyggende mål for begge hold, er ikke at sætte sig under unødvendigt pres inden sidste gruppekamp, hvilket et nederlag vil betyde.

Dagens spilforslag lyder hermed: Nigeria vs Guinea ender uafgjort ved Africa Cup of Nations, til odds 3,15 hos Betsafe.

 

Følg spilforslaget nu