Dagens spilforslag og odds: De hvide sikrer sig hattrick med endnu en sejr!

amp: AGF vs Esbjerg fB

Spilforslag: AGF vinder kampen

Odds: 2,11

Units: 3/5

Spilstop: 1 september kl. 12:00

Bookmaker: Betsafe

 

Følg spilforslaget nu

 

Indtil for to runder siden, var dagens to modstandere begge uden sejre i Superligaen. Siden er der sket lidt på den front, hvor Esbjerg har fået en sejr over Lyngby, imens AGF har slået Horsens og Brøndby. Selvom Esbjergs sejr over Lyngby må have været befriende, så er sejren ikke videre imponerende imod det forventede bundhold. Siden sejren over Lyngby, spillede Esbjerg senest uafgjort med Silkeborg med cifrene 2-2.

AGF har som skrevet vundet de seneste to kampe, og det virker til at mandskabet er på vej mod noget stort. Især sejren over Brøndby på 3-0 var imponerende, med tanke på at de endda spillede på udebane. Defensiven lukkede fuldstændig af, samtidigt med at offensiven er begyndt at sprudle. Hos bookmakeren Betsafe kan du få odds 2,11, hvis det lykkedes for AGF at vinde endnu en gang over Esbjerg. De har da også efterhånden et godt tag på EfB, når AGF spiller på hjemmebane, og vi tror de vinder endnu engang.

 

Derfor vinder AGF kampen

At AGF spiller på hjemmebane kan have stor betydning, da århusianerne faktisk kan fremvise fire sejre i de seneste fire hjemmekampe. De har endda ikke bare vundet kampene, for alle kampe er blevet vundet på en så overbevisende måde, at EfB må tvivle på egne evner. AGF har vundet de fire opgør med følgende cifre, 2-0, 3-1, 6-2 og 5-1. Så AGF har et tydeligt overtag, samtidigt med at de i denne sæson er kommet godt efter den dårlige start, med seks point over de seneste to kampe. Defensiven er et våben, som få hold besidder og AGF har ikke lukket mål ind i de seneste tre kampe.

Eskelinen på mål så i starten af sæsonen en smule usikker ud, men som sæsonen er skredet frem kan han blive en af de mest stærke målmænd i Superligaen. Munksgaard og Nielsen på backpladserne lukker flot af, for modstandernes fløjspillere, imens især Backman er rigtig solid i midterforsvaret. Offensivt er det svært for modstanderne, at vide helt præcis hvor de skal forsøge at dæmme op. Århusianerne har nemlig så mange forskellige målscorere, at truslerne kan komme fra over hele banen. Kun Thorsteinsson har scoret to mål, imens en hel flok har scoret et enkelt mål. Ankersen, Blume, Bundu, Helenius, Juelsgård og Mortensen har scoret de resterende mål, og med fem mål i sidste to kampe, tror vi at de lyner igen mod EfB!

Dagens spilforslag lyder hermed: Hjemmeholdet AGF vinder over Esbjerg fB i formiddagens Superligaopgør, til odds 2,11 hos bookmakeren Betsafe.

 

Følg spilforslaget nu