Kamp: U21 Danmark vs U21 Østrig

Spilforslag: Danmark

Odds: 2,55

Units: 3/5

Spilstop: 20 juni kl.18:30

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Danmarks U21 drenge fik desværre den start man kunne frygte. Et forventet nederlag mod et stærkt tysk mandskab lød på 1-3, og dermed 0 point. Nu venter der en betydeligt lettere modstander, i form af Østrig. Østrig vandt deres første opgør 2-0 imod Serbien, og har 3 point. Bookmakerne har Danmark som smal favorit, og hos Unibet kan man få hele 2,55 for dansk sejr. Et rigtig godt odds, på et marked der måske har Danmark sat lidt for højt!

Danmark havde selvfølgelig håbet på at kunne få point imod tyskerne. Men havde helt sikkert kalkuleret med, at deres sidste to gruppekampe, ville være rene finale. Hvor den eftertragtede sidste semifinaleplads iblandt de bedste 2´ere kommer i spil. Danmark burde og skal have et niveau mere end Østrig, og aftenens kamp er muligheden for at spille sig tilbage i turneringen.

 

Derfor vinder Danmark

Danmark spillede i marts 2018 en venskabskamp imod Østrig, i en kamp hvor Danmark gav dem en regulær fodboldlektion. Hele 5-0 blev den knusende sejr til, i en imponerende indsats af de danske drenge. Angrebet dengang bestod af præcis de samme spillere, som sandsynligvis igen til aften vil stille til start mod østrigerne. Robert Skov, Jacob Bruun Larsen og Marcus Ingvartsen fik alle sat deres præg på kampen, med et mål til hver.

Østrig vil med stor sandsynlighed have 4 gengangere på deres hold, fra 0-5 nederlaget. Lienhart på midtbanen, Horvath og Wolf på den offensive midtbane, samt Honsak i angrebet. Vi snakker altså om, at det er to offensiver som igen mødes, og østrig må ryste i bukserne over hvad der venter. Præcis som Danmark vil have selvtillid og tro på egne evner, til at gøre det onde ved Østrig endnu en gang.

Danmark skal ud og vise at de vil have den semifinaleplads, og første bump på vejen hedder Østrig. Robert Skov viste imod Tyskland, hvorfor han endte 2018/2019 sæsonen som Superliga topscorer. I en kamp uden alt for mange danske højdepunkter, var han lysende klar som en stjerne. Hvis Skov, Bruun og Ingvartsen kan få det gode angrebsspil igang igen, som sidst de mødte Østrig. Er der ingen tvivl om, at netmaskerne vil blafre hos den østrigske målmand Schlager!

Om Danmark stiller med de samme 11 fra start, som de gjorde imod tyskerne er ikke sikkert. Niels Frederiksen kan gøre brug af sine mange gode offensive kort på bænken. Her sidder stærke folk som Jonas Wind, Skov Olsen og Duelund. Det er et stærk dansk hold, og mange kan byde ind med de forventede mål der giver Danmark sejren!

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder over Østrig ved U21 EM, til odds 2,55 hos Unibet.

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+