Dagens spilforslag og odds: Danmark får fuld pointhøst mod Schweiz!

Kamp: Danmark vs Schweiz

Spilforslag: Danmark vinder kampen

Odds: 2,32

Units: 2/5

Spilstop: 12 oktober kl. 18:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I Gruppe D er der en potentielt altafgørende kamp, i aften mellem Danmark og Schweiz. For Danmark vil en sejr sende dem ufattelig tæt på EM i 2020, imens pointtab kan betyde at det bliver svært at nå dertil. De to nationer ligger nemlig side om side i gruppen, hvor Danmark har ni point efter fem kampe og Schweiz har otte point efter fire kampe. Danmark vil dog være bedst indbyrdes, hvis de vinder kampen efter det første opgør endte 3-3 i Schweiz.

I et forsøg på at undgå at se på kampen med farvede briller, grundet min nationalitet som dansker. Vil jeg vove den påstand, at Danmark er favoritter og burde vinde en kamp. Der alt andet lige skubber dem millimeter fra den målstreg, der hedder EM 2020. Nicolai Jørgensen har tidligere været en god mand for Danmark, men i lang tid har han ikke præsteret. Dolberg og Poulsen er langt farligere i front, og de kan sikre alle tre point. Hos bookmakeren Unibet får du odds 2,32 for sejren.

Derfor vinder Danmark kampen

Vi var kort inde på det i vores intro, nemlig at et skifte væk fra Jørgensen ikke nødvendigvis er en skidt ting. Fronttrioen med Yussef Poulsen, Kasper Dolberg og Christian Eriksen er langt mere målfarlig, og målene skal nok også komme fra dem i aften. Og med undtagelsen af 3-3 blamagen mod Schweiz i Danmarks første kamp i gruppen, så har forsvaret set mere end solidt ud. Blot to mål er gået ind bag Kasper Schmeichel siden, og i de seneste to kampe er der blevet lukket helt af. Kan de gøre det samme mod Schweiz, er det derfor ikke nødvendigt at sprudle offensivt. Et enkelt mål kan afgøre denne utroligt vigtige kamp.

Åge Hareide var væk mod Gibraltar og Georgien i september, og det var tydeligt de danske spillere manglede ham. Nu er han dog tilbage, og det betyder alle ved 100% hvad deres opgave er mod det schweiziske mandskab. Offensivt manglede Danmark ideer mod Georgien, og derfor endte kampen da også 0-0. Med Hareide tilbage ved roret ved vi, at Danmark kan hive en kanin op ad hatten. Som sidst de mødte Schweiz og var alvorligt på hælene bagud 3-0, inden Hareide fik ændret taktik og fik hevet det ene point hjem. I dag er Danmark klar fra første fløjt, og schweizerne må rejse hjem uden point!

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder hjemme i Parken over Schweiz i aftenens EM kvalifikationskamp i Gruppe D. Hos Unibet får du odds 2,32.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund