Kamp: Dallas Stars vs Detroit Red Wings

Spilforslag: Dallas Stars vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,60

Units: 4/5

Spilstop: 4 januar kl. 02:30

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes top og bund, når Dallas Stars på hjemmebane tager imod bundholdet Detroit Red Wings. Lad det være skrevet med det samme, at det forventes Dallas vinder kampen i ordinær spilletid. Intet hold i hele NHL er nemlig dårligere end Detroit, som blot har skrabet 23 point sammen. Hele 28 gange har de forladt en kamp, med et nederlag i bagagen i ordinær spilletid. En statistik som de fører suverænt, og intet tegner på nederlagene skal stoppe lige foreløbig.

Hos Dallas går det derimod anderledes godt, og de ligger lunt i kampen om en playoff plads. De startede sæsonen skidt og tabte otte af deres første ni kampe, men har siden ikke set sig tilbage. På nuværende tidspunkt er de da også et af ligaens stærkeste mandskaber, og Detroit burde ikke volde de store problemer. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,60 for sejren i ordinær spilletid, og det er bestemt et skud værd og spille på en sejr til Dallas Stars!

 

Derfor vinder Dallas Stars kampen i ordinær tid

Modsat mange andre hold, så har Dallas ikke nogle deciderede pointmaskiner. Det de dog har er et hold, hvor mange byder ind samt to fantastiske målmænd. Der er ingen tvivl om, at Ben Bishop er det klare førstevalg og han har også spillet flest kampe. Men når Anton Khudobin får chancen, er der næsten ingen forskel på det høje niveau, som Dallas får fra de to. Faktum er nemlig, at begge keepere er blandt ligaens bedste og uanset hvem der står er Dallas altid svære at score på.

Offensivt har Dallas byttet rundt på kæderne nærmest hele sæsonen, og det er klart de stadig leder efter den perfekte opstilling. Seguin, Radulov, Hintz, Pavelski, Benn og Guryanov er dog alle kompetente folk, som er stabile og sørger for at score de mål det kræves for at vinde kampene. I defensiven er også Heiskanen og Klingberg godt kørende pointmæssigt, hvor de byder ind med flotte assists. Især Klingberg er på det seneste kommet i gang, efter en langsom start og begynder at ligne sig selv igen. Faktum er, at der i denne kamp simpelthen er klasseforskel. Detroit burde ikke komme i nærheden af point, og derfor tror vi Dallas vinder kampen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Dallas Stars og Detroit Red Wings ender med en hjemmebanesejr til Stars mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,60 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund