Kamp: Dallas Stars vs Calgary Flames

Spilforslag: Dallas Stars vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,18

Units: 3/5

Spilstop: 23 december kl. 01:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes to playoff kandidater i Western Conference, hvor Dallas Stars tager imod Calgary Flames. Dallas har haft et hårdt program på det sidste, hvor de har mødt utroligt gode modstandere. Alligevel har de dog fået fem sejre, blandt andet over Islanders, Nashville og Tampa Bay. Nu venter Calgary altså, og det er et hold Dallas elsker at spille imod og også har en flot indbyrdes statistik imod.

Calgary er kommet ind i en skidt stime, og har tabt tre kampe i streg til Carolina, Pittsburgh og senest Montreal. Det er faktisk også kun lidt over en måned siden, at Dallas slog Flames med 3-1 i Calgary. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,18 for sejren til Dallas Stars i ordinær spilletid. Et glimrende odds, især med tanke på deres seneste indbyrdes kampe. Hvor Dallas har vundet syv af de seneste otte opgør, og hele seks endda i ordinær spilletid!

 

Derfor vinder Dallas Stars kampen i ordinær tid

Begge disse hold er to af de mandskaber i ligaen, som laver færrest mål. Men der hvor Stars skiller sig ud er defensiven, hvor Dallas er klart bedre end Calgary. Begge hold har lavet 99 mål, men imens Dallas blot har lukket 92 mål ind. Har Calgary tilladt hele 112 mål imod deres målmandsduo, David Rittich og backuppen Cameron Talbot. Deres statistik er respektabel, men heller ikke mere end det og hvis ikke de løfter deres niveau vinder Dallas. For hos Stars har de ikke bare en glimrende målmand, men hele to som er langt bedre hidtil i sæsonen.

Førstemålmanden er uden tvivl Ben Bishop, som har stået flest kampe og har en marginalt bedre statistik. Men Anton Khudobin er en mere end habil andenmålmand, der i mange andre klubber ville være førstevalget. Foruden de to målmænd har Dallas også nogle fantastiske spillere i defensiven, i Heiskanen, Klingberg og Lindell. Det er tre spillere, som alle laver point men som også er pålidelige og forhindrer mange mål imod Dallas mandskabet. I offensiven er Tyler Seguin igen stjernen over dem alle, og fører også klart den interne pointliste med flotte 30 point. Dallas har mange forskellige, som laver mål og de vil uden tvivl gøre livet surt for Calgary i nattens kamp!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Dallas Stars og Calgary Flames ender med en hjemmesejr til Stars mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,18 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund