Dagens spilforslag og odds: Dallas Stars slår bundproppen LA Kings!

Kamp: Los Angeles Kings vs Dallas Stars

Spilforslag: Dallas Stars vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,20

Units: 2/5

Spilstop: 9 januar kl. 04:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Los Angeles Kings og Dallas Stars, i en kamp hvor udeholdet Dallas burde komme derfra med en sejr. Selvom begge hold er blandt de lavest scorende i ligaen, er den store forskel i defensiven. Her har Dallas faktisk ligaens bedste statistik, og har efter 42 blot lukket 104 mål bag deres to supermålmænd. Ben Bishop har indtil nu i sæsonen stået flest kampe og efter, at have siddet over i 4-1 sejren over Detroit burde han være tilbage på mål.

Bishop er da også en af ligaens absolut største stjerner, og med en offensiv der ikke laver mange mål er han utrolig vigtig. Dallas er inde i en god periode med fire sejre i træk, imens Kings derimod har tabt de seneste to kampe. Det store problem for Kings er ikke skud på mål, men simpelthen kvaliteten af spillerne og det er ikke uden grund de ligger sidst i Western Conference. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 2,20 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Dallas Stars kampen i ordinær tid

Som skrevet er Kings utroligt uskarpe foran mål, og det er reelt kun Kopitar der leverer varen. Men en spiller er bare ikke nok, når resten af holdet ikke har en fantastisk målmand bag sig. Dallas offensiven har heller ikke sprudlet men forskellen er, at de har spillerne der kan eksplodere når som helst. Seguin, Radulov, Benn, Pavelski, Klingberg, Hintz og Heiskanen har faktisk alle skuffet på den ene eller anden måde. Men kan Dallas bare få et par af dem ordentlig i gang, kan holdet blive uhyggelige.

Med Ben Bishop på mål har Dallas nemlig en sikker sidste skanse, og anført af hans høje niveau burde Dallas kunne vinde kampen. Bishop har i år en redningsprocent på flotte 92.61%, og selvom det er en lille smule lavere end sidste år. Er man også nødt til, at tænke på den forfærdige start Dallas fik i år. Siden der har Bishop været fantastisk, og har i skrivende stund en stor andel i Dallas opturen. Skal Dallas vinde kampen, kan Bishop være nøglen og det forlyder også at Klingberg vender tilbage fra sin skade. Dallas har mest at spille for, og er i den bedste form. Vi tror de udnytter det til, at vinde kampen i ordinær spilletid!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Los Angeles Kings og Dallas Stars ender med en udebanesejr til Dallas mandskabet i ordinær spilletid. Hos Nordicbet får du odds 2,20 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund