Dagens spilforslag og odds: Columbus slår bundproppen Detroit!

Kamp: Columbus Blue Jackets vs Detroit Red Wings

Spilforslag: Columbus Blue Jackets vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,62

Units: 4/5

Spilstop: 8 februar kl. 01:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Columbus Blue Jackets og Detroit Red Wings, i en af de kampe der burde give en hjemmebanesejr. Faktum er nemlig, at Detroit er håbløse i denne sæson med hele 42 nederlag i 54 kampe. I de sidste ni kampe, har intet vist tegn på det skal stoppe og de har her tabt otte i ordinær spilletid. Nu venter Columbus, som er anderledes godt spillende med otte sejre i de sidste ni kampe.

Det er også en kamp mellem NHLs bedste defensiv, imod den dårligste. Detroit har tilladt hele 207 mål imod sig, imens Columbus har imponeret og kun lukket 135 mål ind. Offensivt er Columbus ikke blandt ligaens bedste, men sammenlignet mod Detroit er de klart bedre. De har scoret 144 mål, hvor Detroit kun har lavet sølle 111 mål. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,62 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Columbus Blue Jackets kampen i ordinær tid

Når snakken går på Columbus, kommer man ikke udenom deres jern defensiv. De har imponeret alt og alle sæsonen lang, med flotte præstationer. Det har resulteret i, at de ligger flot til i Eastern Conference i den vigtige top otte. Deres seneste sejr over Florida Panthers, var måske en af de bedste præstationer hele året. Her lukkede Elvis Merzlikins helt af, mod det ellers højtscorende Panthers mandskab og Columbus vandt 1-0 efter overtid. Netop målmand Merzlikins har været en af de store årsager til, at Blue Jackets har været så succesfulde på det sidste. Han kom ind efter en skade til Korpisalo, og har vist sig mindst ligeså god.

De mange sejre har ikke kun været pga. defensiven, da spillere som danske Oliver Bjørkstrand er blomstret op. Siden sit comeback efter en skade, har han lavet hele fem mål og en assist i fem kampe. Han er blevet belønnet med en plads i førstekæden, sammen med Pierre-Luc Dubois der er holdets største pointsluger. Men også backen Zach Werenski har gang i en imponerende sæson, og har allerede lavet 16 mål. Han burde uden problemer smadre sin tidligere rekord, der lyder på 17 sæsonmål. Foruden disse målmaskiner, har Columbus også adskillige stærke spillere i at assistere. Gustav Nyquist og Seth Jones har begge lavet over 20 assist, og alt i alt har Columbus et meget stærkere mandskab end Detroit!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Columbus Blue Jackets og Detroit Red Wings ender med en hjemmebanesejr til Columbus mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,62 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund