Dagens spilforslag og odds: Colorado vinder over Senators!

Kamp: Ottawa Senators vs Colorado Avalanche

Spilforslag: Colorado Avalanche vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,90

Units: 3/5

Spilstop: 7 februar kl. 01:30

Bookmaker: Danske Spil

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Ottawa Senators og Colorado Avalanche, og efter en skidt periode er Colorado nu igen storspillende. Fire sejre er det blevet til, i deres seneste fem kampe og alle endda vundet på imponerende vis. Hos Ottawa er det den omvendte verden, hvor de har tabt hele 13 af de sidste 15 kampe. Kampen om at komme i top otte, er for længst væk og Ottawa spiller nu kun for æren. Det virker til, at gejsten så småt er ved at forsvinde ud af holdet.

Med de fire sejre har Avalanche derimod bevæget sig helt op i toppen af Western Conference. Offensiven ligner igen sig selv, samtidig med at defensiven også er blevet forbedret. Disse to mandskaber spiller ofte målrige opgør, og med Ottawas førstevalg på målmandsposten skadet. Kunne det blive en kamp, hvor Colorado løber med sejren. Hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 1,90 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Colorado Avalanche kampen i ordinær tid

Det er faktisk en af de kampe, hvor Colorado ikke bare er favoritter. Men også virker til, at være bedre rustet på næsten alle spillets facetter. Faktum er nemlig, at Colorado har bedre målmænd, bedre backs og klart bedre forwards. Et simpelt kig på stillingen viser da også, at Colorado har scoret langt flere mål end Ottawa. Colorado har scoret 188 mål og er det mest scorende hold i hele Western Conference. Ottawa har til gengæld blot lavet 144 mål, imens de har tilladt 179 mod Colorados 150. Snakker man Colorado er det dog for det meste offensiven, som er i fokus.

Stjernen over dem alle på Colorado mandskabet, er uden tvivl Nathan MacKinnon som har lavet 73 point allerede. I en af de mest potente kæder i NHL, spiller han sammen med Mikko Rantanen og Gabriel Landeskog. En virkelig stærk kæde, som mange modstandere med rette frygter. Styrken på Avalanche holdet er også deres store bredde, hvor folk som Kadri, Burakovsky og Donskoi byder ind med masser af point. I defensiven har de to unge canadiere, som for alvor er brudt igennem i denne sæson. Cale Makar og Samuel Girard laver spandevis af point, og tilføjer Colorados powerplay et højt niveau. Som har sikret holdet masser af sejre, og vi forventer altså at det bliver til to point igen i nat!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Ottawa Senators og Colorado Avalanche ender med en udebanesejr til Colorado mandskabet i ordinær spilletid. Hos Danske Spil får du odds 1,90 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400