Kamp: Colorado Avalanche vs Detroit Red Wings

Spilforslag: Colorado Avalanche vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,52

Units: 4/5

Spilstop: 20 januar kl. 21:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I aften mødes top og bund, hvor Colorado Avalanche på hjemmebanen tager imod bundholdet Detroit Red Wings. Og der burde ikke rigtig være nogen tvivl om udfaldet i aftenens kamp, da Detroit efterhånden er verdensmestre i nederlag. Faktum er nemlig, at intet andet hold i årets NHL har været dårligere end Detroit. Med hele 33 nederlag i ordinær tid, er de desværre for dem suverænt førende i denne kedelige statistik.

I de sidste fire kampe, hvor Detroit har tabt alle er det blevet til tre nederlag i ordinær spilletid. Intet taler for, at det skulle blive anderledes i aften når Colorado er værter. Avalanche kommer fra to stærke sejre på 4-0 over Sharks, og senest 5-3 hjemme mod St. Louis Blues. Landeskog, MacKinnon og Rantanen er igen samlet, og de viser hvorfor kæden er frygtet i hele ligaen. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,52 for sejren til Colorado i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Colorado Avalanche kampen i ordinær tid

Grunden til, at Colorado er så store favoritter i aftenens kamp er utvivlsomt grundet superkæden. Men også i andenkæden er Colorado stærk, hvor Nazem Kadri huserer og i skrivende stund har lavet 28 point. I defensiven er både Samuel Girard og rookien Cale Makar i gang med flotte sæsoner. Hvor de byder ind med flot defensivt spil, men så sandelig også leverer varen offensivt. Især i deres vanvittige gode power play har Colorado været svære for modstanderne at kontrollere. Kæden består af Landeskog, MacKinnon, Rantanen, Kadri og Makar, og scorer næsten efter behag.

Makar har overrasket mange i år og er faktisk Colorados næstmest scorende pointmæssigt, hvor han har flotte 35 point. Rantanen har stået for 32 point, imens Landeskog har lavet 21 point. Både Rantanen og Landeskog har dog været ude i længere perioder med skader, ellers ville de med sikkerhed have lavet flere point. Holdets store pointsluger er dog en af NHLs største stjerner i MacKinnon, der har lavet vanvittige 70 point. Han er både holdets topscorer med 28 mål, samt holdets bedste assisterende spiller, her med 42. Det virker næsten som utopi, at tro på andet end en klar og sikker Colorado sejr i aften. Formen er på plads, og motivationen hos modstanderen Detroit er så småt ved at forsvinde. Da håbet om en playoff plads ikke bare længere virker usandsynligt, men nærmere umuligt!

Dagens spilforslag lyder hermed: Aftenens NHL kamp imellem Colorado Avalanche og Detroit Red Wings ender med en hjemmebanesejr til Colorado mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,52 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund