Kamp: Colorado Avalanche vs New Jersey Devils

Spilforslag: Colorado Avalanche vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,77

Units: 4/5

Spilstop: 14 december kl. 03:00

Bookmaker: Danske Spil

 

Bookmaker is inactive

 

I nat mødes to mandskaber, hvor top møder bund. Coloroda Avalanche er det hold, som ligger helt i toppen af Western Conference, imens New Jersey Devils ligger i bunden af Eastern Conference. Den store forskel på de to hold, er da også til at tage og føle på. Colorado er en sand målmaskine, og har scoret hele 114 mål, kun overgået af Washington. Imens Devils med 74 mål, er næstdårligst kun overgået af Detroit. Devils er endda også ret skidt kørende defensivt, hvor de har den tredje værste målscore og har tilladt hele 111 imod sig.

Der er da også vanvittige 20 point imellem holdene, hvor Colorado har flotte 43 point efter 31 kampe. Formmæssigt er Avalanche også Devils overlegne, og har således vundet syv af de sidste otte kampe. Devils har derimod tabt de seneste seks kampe, så det ligner en klar sejr til hjemmefavoritterne i nattens kamp. Hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 1,77 for sejren til Colorado i ordinær spilletid. Et glimrende odds, der er vel værd at smide en skilling efter!

 

Derfor vinder Colorado Avalanche kampen i ordinær tid

Som skrevet har Colorado vundet masser af kampe på det sidste, og rent faktisk er alle syv sejre vundet i ordinær spilletid. Og de seneste to indbyrdes opgør mod Devils er da også vundet i ordinær spilletid, efter sejre på 5-3 og 3-0. Et af de store problemer Devils har haft i denne sæson er, at de nye spillere slet ikke har slået til. Gusev, Hughes, Simmonds og især Subban har alle skuffet fælt, og slet ikke lavet de point det var forventet. På mål har de også kæmpet gevaldigt, og indtil niveauet bliver hævet må Devils regne med flere nederlag.

For Colorado er det en helt anden historie, og alle deres nyerhvervelser har præsteret flot. Makar, Kadri, Burakovsky og Donskoi har imellem sig sørget for hele 99 point, og fortsætter ufortrødent det flotte tempo. Skader til Rantanen og Landeskog har hæmmet deres pointtotal, men de er begge tilbage nu og især Rantanen ser imponerende ud. Stjernen over dem alle er dog MacKinnon, og han bestemt ikke skuffet i år. Hele 48 point har han samlet sammen, og han kan være på vej mod en rekordsæson. Faktum er, at Colorado er bedre på alle punkter, og en sejr over formsvage Devils burde være en smal sag!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Colorado Avalanche og New Jersey Devils ender med en hjemmesejr til Colorado mandskabet i ordinær spilletid. Hos Danske Spil får du odds 1,77 for resultatet.

 

Bookmaker is inactive

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400