Dagens spilforslag og odds: Cilic vinder sæt mod Nadal!

Kamp: Marin Cilic vs Rafael Nadal

Spilforslag: Marin Cilic vinder minimum 1 sæt i kampen (+2,5 sæt)

Odds: 1,85

Units: 2/5

Spilstop: 3 september kl.01:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

Vi er nået til den sidste Grand Slam i årets tenniskalender, det værende US Open. I fjerde runde får vi en fantastisk kamp, hvor Marin Cilic skal møde Rafael Nadal. Det er samtidigt et møde, mellem to tidligere vindere af den prestigefyldte turnering. Cilic vandt US Open i 2014, i det som stadig står som hans hidtil eneste Grand Slam turneringssejr. Men med tre kvartfinaler og derudover også en semifinale, kan man godt vove at påstå denne turnering er hans favorit.

Nadal har som skrevet også vundet US Open før, hele tre gange har han stået tilbage som vinder. I 2010, 2013 og 2017 gik han således hele vejen og rent faktisk er US Open den Grand Slam, hvor Nadal har klaret sig næstbedst. Men på hard court har Cilic et godt tag på spanieren, og i deres seneste tre opgør har Cilic trukket sig sejrsrigt ud af de to. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 1,85 hvis det lykkedes Cilic, at vinde blot et enkelt sæt i kampen, og det tror vi på han kan!

 

Derfor vinder Cilic mindst 1 sæt mod Nadal

I 2018 mødtes dagens to modstandere to gange, hvor de hver slap afsted med en sejr. I Australian Open sejrede Cilic i en hårdt kæmpet 5-sæts kamp, hvor Nadal til sidst måtte opgive i femte sæt pga. en skade. Senere samme år var det så Nadals tur til, at få revanche med en sejr i Toronto på 2-1. Seneste opgør mellem de to er blot et par måneder siden, hvor Cilic vandt overlegent to gange 6-3 på græsunderlaget i Hurlingham. Cilic har haft en noget sværere vej til dette opgør end Nadal, da han i sidste runde slog John Isner som er fantastisk på hard court.

Nadal havde derimod et nemt opgør mod Hyeon Chung, som blot ligger nummer 170 på verdensranglisten. Nu skal Nadal så endelig op mod en klassemodstander, og måske er han ikke helt gearet til det. Cilic kommer ovenpå en sejr mod verdens nummer 14, og har spillet sig varm. Læg dertil hans flotte historik mod Nadal, og vi burde få en jævnbyrdig kamp hvor begge spillere vil vinde sæt. Vi tipper ikke imod Nadal til, at vinde kampen men vi tror på at Cilic formår at tage sæt fra ham!

Dagens spilforslag lyder hermed: Marin Cilic vinder minimum 1 sæt imod nattens modstander Rafael Nadal ved US Open, til odds 1,85 hos Nordicbet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund