Kamp: Chile vs Peru

Spilforslag: Chile vinder kampen

Odds: 1,90

Units: 3/5

Spilstop: 4 juli kl.02:30

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I Copa América er de to hold Chile og Peru, stik imod forventningerne nået frem til semifinalen. De to undertippede mandskaber slog henholdsvis Colombia og Uruguay ud, begge i øvrigt på nervepirrende straffesparkskonkurrencer. At Chile står i semifinalen er alligevel noget, der ikke kan overraske helt. De er forsvarende mestre, og går efter at genvinde pokalen og sikre et hattrick, efter de to triumfer i 2015 og 2016.

Peru har ikke været i en finale ved Copa América, siden de vandt pokalen helt tilbage i 1975. Og de er da heller ikke favoritter i nattens kamp, hvor det forventes at Chile booker endnu en finale. Hos Unibet kan du få odds 1,90 på sejr i ordinær tid til Chile, og det er et spil som meget vel kan gå hen og lykkedes. Chile har vist de har en formidabel defensiv, og samtidig har de Sanchez og Vargas til at banke boldene i kassen. Peru vil få det svært og vi forventer ikke, at de har klassen til at stoppe de sejrsvante chilenere.

 

Derfor vinder Chile

Chile vil komme blæsende fra første fløjt og forsøge, at overrumple Peru fra start af kampen med presspil, og dermed søge det vigtige første mål. En af grundene til, at et første mål i kampen kan vise sig ufattelig vigtigt, er ret simpelt. Peru laver simpelthen ikke særligt mange mål. I fire spillede kampe ved mesterskabet, har de faktisk kun scoret i kampen imod upåagtede Bolivia. Her blev til tre mål, som kom fra Farfan, Flores og Guerrero. I de resterende tre kampe har Peru lidt et nederlag på 0-5 til Brasilien, og spillet to gange 0-0. Offensiven virker ikke skræmmende hos Peru, og samtidigt har defensiven vist sig, at være usikker gang på gang.

Chile har vist sig, at overraske ved Copa América. Flere forventede at den gyldne generation med spillere, som Gary Medel, Arturo Vidal og Alexis Sanchez sang på sidste vers. De har dog vist, at de måske har endnu en gylden turnering i sig. Kun Peru står i vejen for en tredje finale i træk, og Chile vil komme med stor motivation. Ført an af den gamle garde, der ved hvad der skal til for at vinde. Sanchez og Vargas har begge strålet i turneringen med 4 mål imellem dem. Chiles farlige angrebsspil kan meget vel vise sig at bringe dem i endnu en finale. På bekostning af det skrøbelige forsvar, og den usikre målmand Gallese hos undertippede Peru.

Dagens spilforslag lyder hermed: Chile vinder over Peru i ordinær spilletid ved Copa América, til odds 1,90 hos Unibet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund