Dagens spilforslag og odds: Chicago Blackhawks slår Buffalo Sabres!

Kamp: Chicago Blackhawks vs Buffalo Sabres

Spilforslag: Chicago Blackhawks vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,08

Units: 3/5

Spilstop: 18 november kl.01:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat er der blot to kampe på programmet i NHL, og især en ser spændende ud. For efter en utrolig sløv start for hjemmeholdet Chicago Blackhawks, er de endelig for alvor kommet i gang. Tre sejre i træk, den ene mere imponerende end den sidste, hvor først Toronto blev besejret med 5-4. Hvorefter Vegas og Nashville endte med to sejre på 5-3 og 7-2, vidner om at Chicago er ved at finde formen. Nu venter formsvage Buffalo Sabres, og det dufter lidt af en hjemmesejr.

Buffalo startede som lyn og torden, men har på det seneste haft rigtig svært ved at vinde. Gårsdagens sejr over bundholdet Ottawa, var da også den første sejr i hele syv kampe. Især offensiven sprudler hos Chicago, og med en defensiv der kæmper for tiden hos Buffalo, tipper vi på Chicago. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,08 for sejren i ordinær spilletid. Vi tror på at, Chicago fortsætter stimen af sejre og får deres fjerde sejr i træk i ligaen.

 

Derfor vinder Chicago Blackhawks kampen i ordinær tid

Begge mandskaber spillede kamp lørdag, så på målmandsposten vil der med stor sandsynlighed blive byttet lidt rundt. Hos Chicago står Corey Crawford til, at få tjansen på kassen imens det hos Buffalo burde være Carter Hutton. Fra starten af sæsonen havde dette været en no brainer, og man ville uden tvivl være sikker på at Hutton ville være bedst. Men pt. skuffer han, imens Crawford står bedst og da også har den bedre redningsprocent. Defensiven er altså blevet forbedret, alt imens offensiven leverer varen for Chicago.

Chicago har haft stor succes med, at sammensætte Dylan Strome, Alex DeBrincat og Patrick Kane i deres nye superkæde. De bomber løs, og skaber ravage lige meget hvem modstanderen er. De er da også holdets tre ubestridte pointslugere, og har henholdsvis 25 og to gange 16 point. Kane fører som så ofte an, med 10 mål og 15 assists, og det er da også ham som har ført an i Chicagos flotte stime af sejre. Hos Buffalo lagde de som skrevet hårdt ud, men er efterhånden gået helt i stå. Kun Eichel formår stadig at imponere, men en god spiller er bare ikke nok mod formstærke Chicago!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Chicago Blackhawks og Buffalo Sabres ender med sejr til hjemmeholdet fra Chicago i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,08 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund