Dagens spilforslag og odds: Calgary Flames vinder over Los Angeles Kings!

 

Kamp: Calgary Flames vs Los Angeles Kings

Spilforslag: Calgary Flames vinder kampen i ordinær tid

Odds: 1,85

Units: 3/5

Spilstop: 9 oktober kl.03:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes to hold, som der er vidt forskellige forventninger til i den amerikanske ishockeyliga NHL. Los Angeles Kings er et hold, som er i opbygningsfasen og mange forudser, at denne sæson bliver præcis som sidste år. Der fik de gevaldige klø i de fleste kampe sæsonen igennem, imens hjemmeholdet Calgary endte som overbevisende etter i grundspillet. Til kontrast sluttede LA Kings sidst, i selvsamme Western Conference.

Kings har blot spillet en kamp indtil denne nats kamp, og her tabte de med 5-6 til Edmonton Oilers. Selvom kampen var lige, så er Oilers også et forventet bundhold og derfor får Kings betydeligt mere modstand mod Calgary. Flames har spillet to kampe, hvilket har givet en sejr samt et nederlag. Nu kommer dog den hidtil letteste modstander, og de vil forvente en sejr. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 1,85 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Calgary Flames kampen i ordinær tid

Calgary har som skrevet både vundet og tabt en kamp, de kommer dog fra en frisk 3-0 sejr mod Vancouver Canucks. Derudover har de også en fornem statistik mod Kings, hvor de har vundet tre af de seneste fire indbyrdes kampe. To af sejrene endda så overbevisende, som 7-2 og 4-1. Kings har også det store problem, at deres engang så overbevisende målmand Jonathan Quick ikke spiller særlig godt mere. Skader og dalende form over det seneste år, har betydet at Kings lukker for mange mål ind. Læg dertil at Calgary har en af NHLs stærkeste offensiver, og der er lagt i kakkelovnen til en Flames sejr.

Hos Flames har de nemlig rigtigt mange stærke offensive kort, ikke mindst Johnny “Hockey” Gaudreau. Han har allerede i to kampe formået, at lave hele fem point efter to mål og tre assist. Derved har han fortsat i det tempo, han så flot havde i hele sidste sæson. Her sluttede han med imponerende 99 point, over 82 kampe i den regulære sæson. Offensiven tæller også superstjernerne Sean Monahan og Elias Lindholm, og det er måske en af de bedste førstekæder i hele NHL. Ligesom Gaudreau har de to også allerede fortsat sidste sæsons flotte takter, med fem point imellem dem. Yderligere to der kan livet surt for Kings er Tkachuk og Giordano, disse fem udgør deres power play, som da også er frygtet af alle hold, ikke mindst LA Kings!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Calgary Flames og Los Angeles Kings ender med sejr til Calgary mandskabet i ordinær spilletid. Hos Nordicbet får du odds 1,85 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund