Dagens spilforslag og odds: Buffalo Sabres slår Anaheim Ducks!

Kamp: Anaheim Ducks vs Buffalo Sabres

Spilforslag: Buffalo Sabres vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,88

Units: 2/5

Spilstop: 17 oktober kl.04:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I en af nattens NHL kampe, mødes Anaheim Ducks og Buffalo Sabres. Især udeholdet fra Buffalo, har imponeret stort med både flot defensivt spil, men så sandelig også offensivt. Ducks er som sidste år utroligt defensive, og har da også blot lukket 10 mål ind i deres seks kampe. De har dog også formået, at lave 13 mål imod deres modstandere. Det har været nok til, at sikre dem fire sejre men de få mål gør, at de er afhængige af super præstationer på målet i hver kamp.

Hos Buffalo er der ligesom i Anaheim godt styr på defensiven, og de har heller ikke lukket mange mål ind. 13 mål er gået ind bag Hutton og Ullmark, som er deres to foretrukne på målmandsposten. Der hvor Buffalo dog har imponeret flest er i offensiven, hvor de har lavet flotte 25 mål. Det betyder de stadig ikke har tabt en kamp i ordinær tid endnu i sæsonen, og vi tror de får endnu en sejr i nat. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,88 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Buffalo Sabres kampen i ordinær tid

Problemet for Anaheim i en kamp som denne er, at offensiven ikke bringer nok. Når de møder hold, som sprudler offensivt kan det derfor være svært at hamle op mod dem. Rakell, Getzlaf, Kase og Fowler forventes der alle meget mere af, men som det var tilfældet sidste år skuffer de igen med få point. Kase har flest med blot fire sølle point. De bliver reddet af deres fantastiske keeper Gibson, men det er urealistisk at forvente han kan fortsætte det tårnhøje niveau.

Hos Buffalo er sagen straks en helt anden, hvor de også har en glimrende målmand i Hutton. Derudover har de også fået gang i førstekæden, der nærmest scorer efter behag. Eichel har ni point, Olofsson syv og Reinhart runder kæden af med seks point. Selv i andenkæden laver Sabres flere point end Anaheim, hvor Skinner og Johansson har fem hver.

Defensiven tæller mange spillere, som de fleste hold ville kunne finde en plads til i en af topkæderne. Jokiharju, Ristolainen, Miller og selvfølgelig det unge stjerneskud Dahlin. Den unge back spiller på Buffalos bedste power play kæde, og har har også allerede lavet hele otte point. Buffalo har simpelthen de fleste styrker, og vinder nattens kamp!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Anaheim Ducks og Buffalo Sabres ender med sejr til udeholdet Buffalo Sabres i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,88 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund