Dagens spilforslag og odds: Brøndby storsejrer i første opgør mod Turku!

Kamp: Brøndby IF vs Inter Turku

Spilforslag: Brøndby vinder (-1,5)

Odds: 1,64

Units: 3/5

Spilstop: 11 juli kl. 19:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

Niels Frederiksen er ny træner på vestegnen. Dermed har alle de spillere, som måske ikke bed sig fast under sidste sæson, fået en ny chance for, at vise de skal på holdkortet. Derfor kan det godt ende med en storsejr, til Brøndby i aftenens opgør mod upåagtede Inter Turku fra Finland. Motivationsfaktoren er nemlig ikke kun, at komme i Europa League gruppespillet, men samtidig kampen om spille sig ind, som fast starter på Frederiksens hold.

Der vil altid være en kæmpemæssig niveauforskel, når et hold fra den danske Superliga, møder et hold fra den finske Veikkausliiga. Pengemæssigt er vi i Danmark langt foran Finland, og det er da også tydeligt når vi ser på de to mandskaber, at kvaliteten af spillere hos Brøndby, er meget bedre. Hos Unibet kan du få odds 1,64 på Brøndby sejr, hvis de slår Turku med mindst to mål. Hvilket vi i det følgende afsnit, vil uddybe hvorfor vi tror er et vindende spil.

 

Derfor vinder Brøndby IF med minimum 2 mål

Filip Valencic, Timo Furuholm, Alvaro Muniz Cegarra, Daan Klinkenberg eller Henrik Moisander. Har du nogensinde hørt om dem, nej vel. Turku er et mandskab, uden specielt kendte navne, og mange af de udlændinge der er på holdet, er journeymen. Hvilket vil sige spillere, som aldrig for alvor har slået sit navn fast nogen nævneværdige steder, og er nu endt i finsk fodbold af alle steder.

Hos Brøndby IF er der derimod bedre klang når vi snakker om spillere, der er kendte i fodboldverden. Kamil Wilczek har sågar formået, at spille sig ind på det polske landshold, hvor det er blevet til tre landskampe. Hvem er konkurrenten i angrebet tænker du måske. Ingen andre end Robert Lewandowski, superstjernen fra FC Bayern München. Derudover har Brøndby også den stærke svenske midtbane Simon Tibbling, der også har fået en del landskampe under bæltet.

Brøndby har i truppen en masse fantastisk offensive spillere foruden, Wilczek og Tibbling. Vi forventer at se et sandt bombardement mod Turkus målmand, ført an af spillere, Mikael Uhre, Ante Erceg, Lasse Vigen, Dominik Kaiser og Besar Halimi. Hany Mukhtar er højest sandsynligt ikke med, men det kan godt gå hen og blive en fordel for Brøndby. I og med, at Frederiksens valgte afløser vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for, at vise at han er manden der skal satses på!

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby IF vinder over Inter Turku med minimum 2 mål i deres første opgør af Europa League kvalifikationen, til odds 1,64 hos Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund